facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sake Sushi

Sake Sushi
Adresse: Ringveien 4 , Ullensaker 2050, NO
Telefonnummer: 63 97 80 00
By: Ullensaker
Rute: Ringveien 4
Postnummer: 2050



relaterte søk: sake sushi aker brygge, sakee sushi bar, sake sushi meny, tammy sushi, sake sushi jessheim, sushi tjuvholmen, sushi aker brygge take away, sushi oslo
Nærliggende lignende selskaper
Fuji Sushi Jessheim Fuji Sushi Jessheim 186 meter Maten er god, men har aldri opplevd få maten til riktig tid. Vi bestilte på nettsiden...
Jessheim Sushi Jessheim Sushi 289 meter Maten er god, men har aldri opplevd få maten til riktig tid. Vi bestilte på nettsiden...
Seafood Bar Seafood Bar 7 km Oversatt av Google De har god sjømat her. Personlig spiser jeg alltid rekesmørbrødet....
Anmeldelser
Utrolig dårlig boba tea. Alt for lite porsjon og pulveret skilte seg fra vannet. Jeg spurte uten sukker, men fikk alt for søt drikke. Jeg spurte om mindre is og endte opp med å få halve koppen full: Vi endte opp med å kasta alle tre drikkene som meg, søstra mi og mamma kjøpte. Og ikke minst var det dårlig service når jeg prøvde å si ifra om dette.
GoBento er ikke åpen i dag lørdag til kl 20.00 slik det står på nettet. Var der kl. 19.30, men det var stengt. Ikke bra :
Sushien der er god men problemet jeg har er med boba teen og kundeservicen. Når man har en forretning på en togstasjon må man skjønne at folk ofte har et tog å rekke. Dama brukte utrolig lang tid på teen min, hun skravlet med personen som var etter meg i køen. Da teen var klar sto hun med lokket i hånda og skravlet, så jeg måtte si jeg hadde dårlig tid og da tok hun på lokket og ga meg teen men ga meg ikke sugerør. Jeg måtte jo løpe til toget så tenkte ikke over dette før jeg satt på toget... Da merket jeg også at jeg hadde fått "jelly" i stedet for "popping" inni teen, selv om jeg ba om popping topping. Skuffet over opplevelsen.
Jeg kjøpte meg en boba te med iskaffe og betalte 69kr. For det første så er størrelsen på koppen hva du får til en small på andre steder. For det andre, var koppen fylt med store isbiter som tok 90% av plassen i koppen. Jeg er ikke en konfronterende type så gikk ut og helt av isbitene for å se hvor mye av de jeg hadde, og iskaffen som var igjen i koppen var 1/4 del. Jeg hadde faktisk spurt damen om jeg hadde fått en riktig størrelse til det jeg hadde betalte og hun konfirmerte at det var en vanlig størrelse. Dette her pure scam! Styr unna boba teen. Du får mye mer for prisen på mange andre steder. Maten er grei, ikke noe å skryte av men litt for høy i prisen for den smaken du får!
Var der idag tirsdag 8. Mars kl 18.57 for å kjøpe en milk tea. Men fikk beskjed at det var stengt. Også spurte jeg når det stengte, damen bak disken sa de stengte kl 19.00. Da sa jeg at det fortsatt var et par minutter igjen, men fikk da beskjed om at de måtte bruke tiden på å rydde istedenfor å betjene kunder. Dette er ikke godt nok.. Trodde kunder alltid skulle komme først i rekken, selv nære på stengetid.
Maten smaker helt greit. Prisene er for høye i forhold til smaksopplevelsen. Forventer du asiatisk mat med høy kvalitet og smak, så går du ikke hit. Det er likevel et godt alternativ til annen mat på Lillestrøm togstasjon, når du er ute på farten. Ventetiden er ikke lang.
De laget sushi veldig fersk. Men de har ikke unagi roll som er min favoritt.
Fint at de har åpent rett ved siden av togstasjonen. Sushien deres er ganske normal, ingenting å skryte av. Maten her er generelt altfor dyr for hva man får av smak og mengde
Alltid vært fornøyd med maten her. Maten smaker alltid godt. Stekt and, Seafood Hot Pot og sushi-menyene 1 til 4 er supergode.
Kjapp og god mat, jeg spiser gjerne her når jeg er veldig sulten, men toget ikke kommer på en stund. Mangel på lettbrus alternativer trekker ned, og de kunne gjerne tørket av bordene oftere.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler