facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sakrisøy Gjestegård

Sakrisøy Gjestegård

Info

Welcome to Sakrisøy Gjestegård. Our manor is perfect location to stay in Lofoten archipelago, a pearl of north Norway. Just 3 km from Reine village.

Historie

We are proud to introduce You an excellent location to stay in Lofoten, a breathtaking archipelago of north Norway. Welcome to Sakrisøy Gjestegård.

Etikett

Company based in Lofoten, Norway. Welcoming guests from summer 2017.

Adresse: Sakrisøya 20, 8390 Reine
Telefonnummer: 4740077737
moc.dragetsejg-yosirkas@gnikoob
By: Reine
Rute: Sakrisøya 20
Postnummer: 8390


åpningstider

Mandag: 07:00 - 20:00
Tirsdag: 07:00 - 20:00
Onsdag: 07:00 - 20:00
Torsdag: 07:00 - 20:00
Fredag: 07:00 - 20:00
Lørdag: 07:00 - 20:00
Søndag: 07:00 - 20:00


relaterte søk: sakrisøy rorbuer, sakrisøy dukkemuseum, sakrisøy sjømat
Nærliggende lignende selskaper
Gjestehus Det Gamle Hotellet Gjestehus Det Gamle Hotellet 1 km Billig hotel som passe til alle.
Reinefjorden Sjøhus Reinefjorden Sjøhus 1 km Knallfin utsikt, nytt, reint og roleg. Hyggeleg svensk betjening. God romløysing i le...
Anmeldelser
Nyrenovert og høy standard, hyggelig og rent kjøkken med kaffe og te.
Sjarmerende blanding av nytt og gammelt.
Nydelig sted og fantastisk fint rom med moderne og smakfull innredning. Mye spennende å finne på rundt i nærmiljøet også. Eneste bakdel er at det koster litt samtidig som det ikke er frokost. Og speilet på badet er det eneste som finnes, og det er alt for lite. Men ellers var det perfekt!!
Veldig fin plass, men sengene var litt i mykeste laget. Fint å se en plass med så mye historie bli restaurert og brukt til noe nyttig.
Vi ble oppgradert til en flott rom med nydelig utsikt i øverste etasje. God plass på rommet, og et veldig fint bad med badekar. God mat på restauranten like ved.
Utrolig koselig og historisk bygg på en flott liten øy i Lofoten. Utsikten er helt magisk. Her får du ekte Lofoten-stemning!
Hotellet har en flott plassering og er veldig fint. Veldig imøtekommende og behjelpelig med tanke på inn- og utsjekk. Fine fasiliteter, bad og kjøkken. Fine rom, men litt lytt mellom rommene og fellesområder.
Veldig hyggelig plass. Supert område med fine spisesteder og flott natur.
Ryddig og rent. Ingen resepsjon. 2 spisesteder i nærheten og 1 butikk 1 km unna. Man må dele kjøkken og bad med andre. Små rom.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler