facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Salam-سلام

Salam-سلام

Info

Salam er en frivillig organisasjon som fremmer et inkluderende og trygt miljø for LHBTQI personer med muslimsk bakgrunn i Norge.

Vår oppgave

Salam har som mål å aktivt jobbe med å tilby trygge rom for ytringsfrihet, toleranse, inkludering, tilhørighet og vennskap.

Salam arbeider aktivt med eksisterende kulturelle organisasjoner for å bidra til å skape rom og agens for sine medlemmer gjennom flere prosjekter:

• Feministisk og skeiv moske, åpen for alle med månedlige bønnesesjoner.
• Månedlige sosiale samlinger med diskusjoner rundt kjønn og seksuelle orienteringer innad i innvandrermiljøer.
• Månedlige kulturelle arrangement som representerer Salams verdier og foreslås av medlemmene.
• Synliggjøre skeive med minoritetsbakgrunn i Norge gjennom video/bilde-kampanjer, i samarbeid med organisasjoner fra våre opprinnelsesland.
• Salam skal jevnlig besøke skoler og ungdomsklubber for å bidra til økt
bevissthet rundt homofobi, islamofobi, rasisme og antisemittisme.



"Salam er en frivillig organisasjon som fremmer et inkluderende og trygt miljø for lesbiske, homofile, bifile, transpersoner, og/eller andre ikke-kjønnsnormative med muslimsk bakgrunn i Norge. Salam har som mål å aktivt jobbe med å tilby trygge rom for ytringsfrihet, toleranse, inkludering, tilhørighet og vennskap."
Adresse:
Telefonnummer: 46933039
on.egronmalas@tsop
By: Oslo


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 12:00 - 17:00

Anmeldelser
Veldig chill og det er heis opp dit
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Salam-سلام. Salam-سلام adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Salam-سلام. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Salam-سلام med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler