facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Salong Livsglad

Salong Livsglad

Info

Velkommen til Livsglede, Trening, Velvære, Hudpleie, Massasje. Fokus på deg, god tid, individuell tilpassa beh. Når du treng å ta litt vare på seg sjølv⚘

Historie

Vi tilbyr: Hudpleie behandlingar individuellt tilpassa deg som kunde.

LVL-Vippeløft, farge/form bryn/vipper, Sensitiv hårfjerning ansikt, og Voksing av kropp.

Vi har som mål å være inkluderande, nå ut til einskilde, vanlige menneske, med våre tiilbod.
Til deg som ønskjer, har behov for endring, betring eller treng kjenne ro og velvære, tilbyr vi individuell tilpassa behandling og oppfølging lokalt, i Høyanger omg.

Ved bruk av effektive salong behandlingar og kvalitetsprodukt, så tilpassar vi ei unik og individuell behandling for deg, i kombinasjon med riktig behandlingsmetode.

Vår private Salong ligg i Høyanger, Gateadresse: Olaibøen 25 (på Dale). Vi har som mål at alle skal føle seg «heime» kjenne ro og avspenning, oppnå ønska resultat, og føle seg godt ivaretatt ved behandlingar hjå oss. Uansett alder, kvinne eller mann, så håpar vi du vil dra nytte av eit eller fleire av tilboda vi har. Pleie og vèlbehag gjer alle godt, er viktig rekreasjon i seg sjølv, og aukar livskvaliteten i kvardagen.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.
Send gjerne ein personleg melding eller kontakt oss på mobil: 90918076

Adresse: Kyrkjebøvegen 28, 6995 Kyrkjebø
Telefonnummer: 90918076
on.enilno@vt-tsgav
By: Kyrkjebø
Rute: Kyrkjebøvegen 28
Postnummer: 6995


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Salong Livsglad.

Kyrkjebø hudpleie

åpningstider, plassering. Kyrkjebøvegen 28 kyrkjebø treningssenter kart bykart, satellitt visning. Salong Livsglad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Salong Livsglad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Salong Livsglad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler