facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Samson På Kaien

Samson På Kaien
"Vi har frukost, lunsj og middagsretter, for både store og små.Gode heimalaga burgere, salater, pasta og saftige biffar er noko av det vi har på menyen!Ta turen innom du óg :"
Adresse: Sunnhordlandskaien 1 , Stord 5411, NO
By: Stord
Rute: Sunnhordlandskaien 1
Postnummer: 5411



relaterte søk: Samson Bakeri, Samson kontakt, Samson Haugesund, Samson Haugesund telefon, Samson Haugesund meny, Samson Haugesund booking, Samson meny, Samson Haugesund Facebook
Anmeldelser
Veldig god mat, variert mat på menyen, inkludert dagens tilbud men utrolig treg servitør. Måtte lete etter henne og spørre om vi kunne få bestille, maten kom relativt raskt. Da spurte vi etter majones, det skulle vi få. Etter å ha ventet lenge måtte vi purre på henne igjen. Når vi skulle betale var hun kjapp
Fin resturang ned ved brygge kanten. Gode helgtilbud ytrefilet og sjokolade fondant for 200 kr er veldig bra. Men savna litt grønnsaker. Ute plassen til stede var shabby. Men inne er koselig. Servitøren. Burde satt seg litt bedre inn i menyer. Og litt ekkelt at servitøren snuser så hardt. Deserten var veldig god. Og god øl. Men litt uprofesjonelt av dem å ikke spørre hvordan du vil ha biffen. Men den var brukbart stekt så flink kok. Alt i alt en god opplevelse. Men servitøren burde strammes litt opp.
Maten er ikke noe å skryte av og servicen der etter. Jeg tror servitørene var ganske fersk, men når 3 forskjellige servitører tar seg av bestillingen så blir det fort krøll. Var det 2 ganger og hadde samme opplevelsen. Det tok lang tid før maten kom. Ellers fint lokale
Fin plass for vanlige folk . Og oss som liker en røyk til øllen.
Det tok lang tid før vi fikk maten og når maten endelig kom var kylling iskald og smakt ikke godt. De lot frysevarene ligge lenge mitt på gulvet og var alt i alt ikke en god opplevelse.
Veldig fin atmosfære, variert meny,god mat,og hyggelig betjening. Vi hadde reservert bord, men det var ikke tatt hensyn til ift. betjening, så det ble litt venting.....Alt i alt, godt fornøyd med besøket.
Beliggenhet og meny er bra. Tett til bussplassen gir ein grei plass å vente om man trenger noe å bite i. Men det bærer preg av slitasje. Kelneren snakket ikkje norsk, det går jo greit for de fleste, men ikke noe pluss. Vi ba om å få servert en meny delt på 2 talerkner, det viste dei tydligt at dei ikkje likte. Vi fikk det, men med eit sukk.
Grei nok mat, ikke det helt store. Vi hadde nachos, fiskesuppe, cæsarsalat og kylling sandwich. Hyggelig atmosfære i litt slitte lokaler.
Helt greit utvalg av drikkevarer, kunne vært bedre. Både med sortemang og merkevarer. Ellers god mat fin stemning og service i stilt betjening
God mat, god service, men betjeningen kunne vært bedre.. De tar for lett på jobben, spiser i restauranten, røyker og det er for mye snakk blant de bak baren.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Samson På Kaien.

Stord hamburgere

åpningstider, plassering. Sunnhordlandskaien 1 kart bykart, satellitt visning. Samson På Kaien adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Samson På Kaien. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Samson På Kaien med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler