facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for San Leo Cafe Restaurant

San Leo Cafe Restaurant

Info

Velkommen til San Leo kafé & pizza restaurant Vi ønsker alle gjester vellkommen til San Leo,
Vår italainiske cafe restaurant



"Vi ønsker å være dagens lille høydepunkt.Vi har som mål å servere de beste retter med de ferskeste og beste råvarene"
Adresse: Søråshøgda 9 , Rådal 5235, NO
Telefonnummer: 55 01 89 80
on.azzipoelnas@tsop
By: Rådal
Rute: Søråshøgda 9
Postnummer: 5235



relaterte søk: san leo kilden, san leo kilden senter, san leo nordås, san leo meny, san leo kilden meny, san leo åpningstider, san leo pizza, sanleo kilden
Anmeldelser
Gratis påfyll på kaffe var veldig kjekt å få. Flinke ansatte og koselig atmosfære. Litt kjedelig at de ikke har vinduer men det er forståelig mtp beliggenhet.Service: 5/5
Veldig hyggelig plass med god mat, hyggelig betjening og ålreite priser! Dette er en plass vi trives veldig godt, og det blir noen turer hit hver måned. De som jobber der er svært hyggelige og vi har fått en god kjemi hvor de vet hva vi liker og har en meget hyggelig dialog. Anbefales sterkt!
God mat, hyggelig betjening, rask serveringMat: 5/5
God mat, hyggelig betjening med god service. Hygenisk og rene lokaler. Overkommelige priser. Verdt å prøve. Har også hjemkjøring av mat.
Var i Bergen for å chille'an med noen kompiser, og møttes på hyggelige San Leo Pizza, et populært spisested for alle aldre. Deres store kjente meny er ledende i landet, og vi ble ikke skuffet nå heller. Hyggelig betjening, og super-gode pizza sammen med iskald brus. Bra pris og parkering. Anbefales! d:o
Her får du servert herlig Pizza og stemning. Hyggelige og oppmerksomme gutta i kassen som gjerne gir anbefalinger. Gutta var superfornøyd med maten. Herlig servert. Jeg har vært på mye pizza restauranter som har servert bra, men sett opp mot San Leo var det ikke mulig å sammenligne. Dette var bra!
Hyggelig betjening, god service, nydelig mat
God pizza,men dårlig service på tlf. Han som tok imot bestillingen var sur og lite imøtekommende. Vi skulle bare ha 1 stor pizza og få den tilkjørt. Men fikk da beskjed om at da må en kjøpe for over 250kr. Vi måtte finne ut hva mer vi skulle ha og fikk da beskjed om "skynd deg litt da". Frister ikke å bestille noe mer fra dere etter denne opplevelsen. Dere bør få det frem T Y D E L I G på siden deres at en må handle for over 250kr for å få tilkjørt maten. Andre tar et tillegg for å kjøre ut mat.
Hadde høye forhåpninger da jeg skulle prøve vegetarisk kebabtallerken. Viser seg at det hadde smakt bedre om jeg hadde varmet opp falafel fra frysedisken og en uke gammel pommes frittes. Maken til smakløst og tørr «kebab» er vanskelig å finne. Kunne muligens vært rettferdiggjort dersom prisen var på under tredve, men man må dessverre gi hele 145kr for dette skvipet. Personlig hadde jeg nok valgt å servere dette med kebabsaus, falafel med smak, mindre salatdressing og uten rundstykke seriøst?. Hadde gitt 0/5 dersom det var mulig.
Spiste her for første gang 1.juli og var positivt overrasket over maten. Forseggjort og smakfull mat som var mange hopp opp fra mat jeg har spist på lignende steder. Stor meny med alt fra takeaway rullekebab til kveitefilet servert som middagsrett i den koselige restauranten. Hyggelige ansatte og god mat gjør at vi gjerne kommer igjen flere ganger. Prisene var heller ikke noe å si på. Går mye heller her enn på Egon!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler