facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for San Marino Pizza Raufoss

San Marino Pizza Raufoss

Info

Den beste pizzaen på Raufoss. Vi leverer maten hjem til deg.

Adresse: storgata 32a, 2830 Raufoss
Telefonnummer: 61192000
By: Raufoss
Rute: storgata 32a
Postnummer: 2830



relaterte søk: San Marino meny, San Marino Raufoss nummer, San Marino Gjøvik meny, Verona Raufoss, Raufoss Pizza, Take away Raufoss, Pizza - Gjøvik
Nærliggende lignende selskaper
Verona Restaurant  Raufoss Verona Restaurant Raufoss 53 meter Både plankebiffen og pizzaen er kjempegod her.Mat: 5/5
Verona Restaurant Og Pizzeria Verona Restaurant Og Pizzeria 67 meter Både plankebiffen og pizzaen er kjempegod her.Mat: 5/5
Expressen pizza og grill Expressen pizza og grill 151 meter Veidig gå mat å de er extremt snille som "gidder" å kjøre til gotterud for ...
Anmeldelser
Beklager!!! Skuffende, må si at det dessverre er den dårligste kebaben jeg har smakt. Både jeg og min mann satt godt på doen etterp:/ det eneste som var godt er sausen.... Er selv fra Tyrkia og kan ytre at dette er langt ifra en ordentlig kebab. Her er det stor behov for bedring i både kvalitet og service.
Bestilte to kebaber en uten tomat og enuten løk, fikk alt på begge. Jeg bestilte kebab ikke gyros, gyros og kebab kjøtt er to forskjellige ting. De stengte 3 timer før stengte tid også.
Bestilte pizza. Fikk ikke det jeg bestilte. Og smakte litt merkelig. Dårligste pizzaen jeg har smakt
Fullstendig bortkastede penger. Skrekkelig dårlig mat. Hvis du er riktig heldig får du litt salat og en strimmel kebab i kebabrullen. Regn med å få noe annet på pizzaen enn det du bestiller.
Ringte for å bestille levering. Fikk bekreftet 2 ganger at de kunne levere til adressen. 30 minutter senere ringer de og sier de ikke kan levere til adressen. Oppleves uproft, og vi fikk ikke mat. Synd.
San Marino har ganske god kebab, burger og pizza, men den beste gjenstanden på menyen er definitivt Norges Pizzaen. Pizza med kebabkjøtt, pommes frittes, og kebab saus.
Det tok den over 2 timer å komme med pizzaen... Jeg forstår at det kan ta litt tid men ikke over 2 timer. Pizzaen smakte godt da.
Veldig god og billig gatekjøkkenmat med hyggelige ansatte. Kommer gjerne igjen!
Veldig god 5 stjerners pizza til OK pris! Enkelt gatekjøkkenaktig interiør.
Bare søppel! Venta 50min og fikk aldri maten.. Bestiller aldri her mer!! Herregud!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til San Marino Pizza Raufoss med offentlig transport


Brubakken skole 80 meter
440
480
Knut Hamsuns veg sør 120 meter
436
440
442
Raufoss sentrum 240 meter
103
403
4030
406
440
480
B47
Raufoss sentrum 250 meter
Raufoss sentrum 260 meter
103
403
4030
406
480
B46

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler