facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sand Casting

Sand Casting

Info

Sand Casting bred erfaring med tv, film og reklame.Vi jobber primert med rollebesttning av skuespillere og statister men har også erfaring fra reality.



"Maria og Magnus Sand er søsken og startet Sand Casting i September 2019.Jon Haugen ble ansatt i 2020, både som caster og familiemekler.Vi er 3 stk som jobber 100% i Sand Casting, men vi har også flere fantastiske castere med oss på laget. Så ingen prosjekt er for store eller for små for oss.Sand Casting finner talenter til alle type produksjoner innenfor film, TV og reklame.Vi jobber med skuespillere, statister, kjente personligheter og alle mennesker som har en historie eller et talent vi kan videreformidle.Vårt casting-arkiv er stort og variert, og vi streber alltid etter å ha et arkiv som gjenspeiler verden rundt oss."
Adresse:
Telefonnummer: 46917952
By: Fredrikstad


Nærliggende lignende selskaper
Ida Marie Sand Ida Marie Sand 3 km Mine musikk og teater erfaringer
Nordic / Docs Nordic / Docs 3 km Dokumentarfilmfestivalen i Fredrikstad 8- 12 mai 2019. www.nordicdocs.no www.fre...
Five Expressions - Voiceover i Norge Five Expressions - Voiceover i Norge 4 km En stemme til alt. Five Expressions leverer alt av voiceover og innlesing av tekst ti...
Anmeldelser
For en flott tospann Magnus og Maria er. Hver eneste gang jeg har jobbet på spennende prosjekter for dem, har det vært en positiv opplevelse. Jeg har følt meg så ivaretatt, oppvartet og trygg. Det er også alltid god stemning på settet og det er det Magnus og Maria som skaper. Jeg gleder meg til nye og spennende opplevelser i samarbeid med dem.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler