facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sand Gård, Holmsbu

Sand Gård, Holmsbu

Info

Sand Gård er er en familievennelig gård lokaliset på Hurumlandet.
Ligger ved nedkjøringen til Holmsbu.



"Besøksgård med gårdsbutikk, kafé, park med dyr og lekepark"
Adresse: Storengene 2, 3484 Holmsbu
Telefonnummer: 92488904
on.oohay@drag_dnas
By: Holmsbu
Rute: Storengene 2
Postnummer: 3484


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 18:00
Søndag: 11:00 - 18:00


relaterte søk: sand gård lier, bakeri holmsbu, sand gård enebakk, sand gård drap, gård hurum, besøksgård drammen, åpen gård røyken, åpen gård drammen
Nærliggende lignende selskaper
Grønnsletta Gårdsutsalg Grønnsletta Gårdsutsalg 171 meter Topp lokalt gårdsutsalg, med pølser av en sjelden god kvalitet og som det ikke er så ...
Hurum Lam Hurum Lam 171 meter "Vit hva du spiser" Hurum Lam gir deg som forbruker muligheten til å følge maten du s...
Holm Hage Holm Hage 2 km Holm Hage skal gjennom å bruke permakultur som designverktøy bli en besøkshage og ett...
Café Juno i Holmsbu Café Juno i Holmsbu 2 km I nydelig sommervær smaker det alltid godt med reker. Og Cafe Juno leverer varene her...
Knatvoldstranda Camping Knatvoldstranda Camping 4 km Flott beliggende rett ved stranden. Campingplassen ser både velholdt ut og et sted ma...
Anmeldelser
Latterlig dyrt for en såpass falleferdig "besøksgård". Var sikker fint for 10 år siden. Nå var det trist og dystopisk. Kaninene var vel de eneste dyrene som lot til å ha det ok. Ellers var det små bur og veldig mange dyr i hvert bur. Høner som la halvdøde i gjørma, flere hadde store flekker uten fjær. Ender med kun en liten gjørmepytt å svømme i. Vaktler som kun hadde stålnetting i bunnen av buret sitt, noe de tydelig ikke trivdes med da den ene av de to manglet fjær på halve kroppen. Flere tomme bur, man kan bare anta det verste, at det er på grunn av at dyrene har dødd. Skammelig dyrehold. Brødet virket som om det var kjøpt på en dårlig butikk og ble tørt etter noen minutter i kontakt med luft.
Rotete, møkkete og elendig mat/ servering. Lett å få kontakt med dyrene, når man serverte tørre kanelboller kjøpt i kiosken.
Veldig fin gård og store skolebrød
Vi var på gårdsbesøk lørdag. Men de eneste dyr som stort set var der var geit og heste. Jenta fandt enda en død marsvin Dette betalte vi 275 for plus 50 for mat til dyrene Vi kommer ikke tilbake til dette.
Vi kommer innom formå kjøpe 8 kanelboller og 4 sjokolade muffins. Dere sider at dere har fler bak. Dere blir borte leeenge og når dere kommer tilbake så får vi boller og muffins i poser. Når dette skal serveres er bollene så harde at det ikke er mulig å bite i dem. Halve bollene må skjæres bort for de, de er så tørre. De virker på oss som om dere har tint noen i en Micro før de ble solgt oss. Dette kunne vi bli informert om. Det var rett og slett pinlig å server bollene dit vi kom. Aldri igjen!!
Mange forskjellige dyr. Barna elsket å få lov til å bære og kose med kanin, og å mate dyrene. De hadde i tillegg sandkasse med leker, trehjulssykler og en lekeplass. Veldig koselig sted! Vi kommer gjerne igjen.
Flott sted for dagstur med barn!
Dette er en utrolig flott gård. Perfekt for alle fra barn til voksne. De he masse dyr, cafe og utsalg, og ikke minst enorme festlokaler for et hvert selskap. Jeg og min bedre halvdel har vært innom å tatt en lita titt, og sjøl om de var stengt den dagen, fikk vi en omvisning av storbonden. Fantastisk plass!
Litt dyrt for å se noen dyr. Trampoline for besøkende barn er usikret uten nett. Og hun som stod i kassen var ikke veldig entusiastisk. Ellers er det veldig fint der.
Utrolig skuffet! Vi fant kun et par dyr; gris, hane og geit. Ingen info om hvor vi kunne finne alle de dyrene som det er reklamert for på hjemmesiden. En ansatt sovende på en stol Fult av gamle vrak og avfall rundt på tomten!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sand Gård, Holmsbu med offentlig transport


Liltvetkrysset 120 meter
2041
2073
256
Liltvet 240 meter
2041
2042
2043
2044
2047
2073
2082
256
Tangerudbakken 320 meter
2041
2043
2047
2073
256

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler