facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sande Arbeiderparti

Sande Arbeiderparti

Info

Sande Arbeiderparti var 110 år i 2013 og har en lang og stolt historie som styrende parti i Sande.

Historie

Sande er en flott bygd, og vi skal gjøre den enda bedre. Alle vi som bor i Sande – unge og gamle, har mange ideer til hvordan vi kan skape en bedre bygd. Hvordan skal lokalmiljøet vårt se ut i fremtiden – om fem år, 10 år og 20 år? Sande Arbeiderparti vil utøve en politikk som bidrar til at Sande fortsatt er en svært attraktiv bygd å bo, leve og arbeide i. Vi har stor tro på at vi sammen kan forandre og forbedre kommunen vår, ikke bare dagens, men også fremtidens Sande. For oss i Arbeiderpartiet er det viktig å lytte til dine innspill og synspunkter. Vi har gjennomført en mengde lytteposter i programarbeidet og vi ønsker å videreføre en god dialog og ha møtepunkter med alle som ønsker å fortelle om sine synspunkter og komme med innspill på hvordan vi skal skape trygghet og trivsel i Sandesamfunnet også i fremtiden. Bruk også gjerne facebooksiden vår her til dette!

Vårt verdisyn kan kort oppsummeres som følger:
«Ingen er så sterk at en klarer seg alene – ingen er så svak at en ikke kan bidra.»

Sande Arbeiderparti tror på sterke fellesskapsløsninger, fordi vi får til mer sammen enn hver for oss. Det gir større trygghet og flere muligheter for den enkelte hvis vi stiller opp for hverandre.

Sande Arbeiderparti vil skape og dele. Vi mener at de som vil skape verdier må få rom for dette samtidig som de som trenger kommunens hjelp skal få det.

Vi mener også at alle har et ansvar for å bidra til fellesskapet. Alle har noe å bidra med.

Sande Arbeiderparti har styrt kommunen i en årrekke og vårt mål er hele tiden at Sande skal være en trygg og god kommune å bo i og at alle som bor her skal få like muligheter for vekst og utvikling.

Produkter

Vi vil gjerne ha deg med på laget!
Meld deg inn her:
http://mittarbeiderparti.no/-/page/show/5329_blimedlemiarbeiderpartiet?ref=checkpoint

Adresse: Revåveien 20, 3070 Sande, Vestfold
Telefonnummer: 99027997
on.itraprediebra@ednas
By: Sande
Rute: Revåveien 20
Postnummer: 3070


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sande Arbeiderparti.

Sande politisk organisasjon

åpningstider, plassering. Revåveien 20 sande annet kart bykart, satellitt visning. Sande Arbeiderparti adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sande Arbeiderparti. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sande Arbeiderparti med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Norsk Folkehjelp Sande og Omegn Norsk Folkehjelp Sande og Omegn 250 meter Vi er en del av den frivillige redningstjenesten og er aktive i nærmiljøet på bla.søk...
Sande/Svelvik AUF Sande/Svelvik AUF 2 km Sande og Svelvik AUF er det nordligste lokallaget i AUF i Vestfold. Vi bryr oss om et...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler