facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sande kunstforening

Info

Historie

Styret består av:

Leder: John Lindvåg 33776384
Kasserer: Marit Tabutiaux
Styremedlem: Mona Selvaag
Maria Benestad tlf: 92203470


Medlemskontigent:
Enkeltmedlmemskap: kr 100.-
Familiemedlemskap: kr 150.-

Sande kunstforening har som formål å fremme interesse og forståelse for bildende kunst og kunsthåndtverk. I tillegg organisere formidling av kunst og drive opplysningsvirksomhet om kunstforståelse.

Sande kunstforening arrangerer årlig flere utstillinger av kunstnere fra både nærmiljø og ellers fra Norge. I noen tilfeller også utenlandske kunstnere. I tillegg har vi amatørutstillingen "Vi kan det i Sande" . I tilleg arrangeres det det andre ting - som for eksempel julemarked i lokalene.

Alle kan være medlem av Sande kunstforening.

Selv om kunstforeningen har mange kunstnere som medlemmer er majoriteten ikkekunstnere, som er glad i å se og oppleve kunst.

Sande kunstforening er bygget på dugnad(utstillingslokalene). Selv om vi fortsatt drives med gratis innsats fra medlemmer er det ingen utstrakt bruk av dugnad i dag - så ingen bør være skremt av slikt dersom de vurderer å melde seg inn. Selvsgt er vi glad for all innsats fra medlemmene.

Kunstforeningen er drevet av et styre som er valgt av medlemmene på årsmøtet.

I 2012 feirer vi 30 årsjubileum.

Adresse: prestegårdsalleen 25, 3070 Sande I Vestfold, Vestfold, Norway
By: Sande i Vestfold
Rute: prestegårdsalleen 25
Postnummer: 3070


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sande kunstforening.

Sande i vestfold kunst og underholdning

åpningstider, plassering. prestegårdsalleen 25 kart bykart, satellitt visning. Sande kunstforening adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sande kunstforening. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sande kunstforening med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler