facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sandefjord Autosenter As - BilXtra

Sandefjord Autosenter As - BilXtra

Info

Sandefjord Autosenter AS - BilXtra
Bilverksted for alle merker, samt bobiler opp til 7,5 tonn.

Bilsalg med egen salgsavdeling.








"Sandefjord Autosenter AS holder til i de tidligere lokalene til Vestfold Assistanse på Hågasletta 1.Her har vi et moderne verksted med dyktige mekanikere. Du skal føle at både bilen og du blir tatt godt vare på hos oss og utfører alle typer reparasjoner på alle bilmerker – samt bobiler opp til 7,5 tonn."
Adresse: Hågasletta 1, 3236 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: 33400900
By: Sandefjord
Rute: Hågasletta 1
Postnummer: 3236


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: bilextra, bilxtra bryne, bilxtra kundeavis, bilxtra fredrikstad, bilxtra åpningstider, bilxtra strømmen, bilxtra verksted, bilxtra oslo
Nærliggende lignende selskaper
Boogers Mc Boogers Mc 105 meter Mc Club located in Sandefjord Norway..
Car Solutions As Car Solutions As 1 km Kjøp, salg og kommisjon av biler i alle prisklasser
Mefjorden Båtforening Mefjorden Båtforening 1 km Supert plass til gå på tur
Solheim Lakkering As Solheim Lakkering As 2 km Utfører bil/mc lakkering
BilLader As BilLader As 5 km Veldig useriøse mennesker som ikke holder avtalen sin i det hele tatt. Anbefales IKKE...
Circle K  Haukerød Circle K Haukerød 5 km Plutselig stengt kl.22 på en onsdag? Kunne iallefall stått en lapp.
Anmeldelser
Når du møter med en bil for en reparasjon, blir du alltid godt mottatt. Når du da i tillegg får jobben gjort til den avtalte prisen og tiden, så er jeg fornøyd. Kan virkelig anbefale dette verkstedet. Helt enkelt en invitasjon til nytt besøk, basert på mottakelsen og gjennomføring av reparasjonen. God kundeservice.
Kanon service. I dag var det en eldre dame som hadde kjørt feil og satt fast i snøen. Gutta på bilextra reiste opp og dro opp bilen. Helt supert! Ellers er jeg fornøyd med både pris og service på min bil.
Hyggeli plass med meget bra servic og ikke minst flike folk anbefales på det sterkeste.
Veldig fornøyd med service ! De ansatte er kjempe profesjonelle og trivelig.
STYR LANGT UNNA! Kjøpe en bil hos disse i Februar 2022. I følge annonsen var bilen i god stand, komplett service historikk, meget godt vedlikehold osv osv osv.. Etter 1mnd med pendlekjøring, røk svinghjulet.. ble byttet svinghjul og clutch 15.000,- Etter 6mnd, motorhavari.. Har forsøk å reklamere/heve bilkjøpet, men de ønsker ingen løsning.. De sa bare at de kunne se på bilen til gode priser.. Denne bedriften er ren svindel. Hold dere langt unna!
Rask service, hyggelig atmosfære
Hyggelige folk og rask service
dette er noen kjeltringer! ikke kjøp bil fra Sandefjord Autosenter, for de lyver til deg om skjulte feil og mangler. selger biler som skulle ha vært vraket! og at bilen er i bedre stand en den er. de bruker privat kontrakt for å slippe biligere unna som en "bilforhandler" skal man bruke forhandler til privat kontrakt. og ikke privat til privat kontrakt her nekter de å heve bilkjøp "hvis man har vert så dum og gjort det". STYR UNNA!!!
Kommer IKKE til å bruke disse igjen. Språkproblemer førte til "misforståelser". Burde strengt tatt ikke vært noen misforståelser her ettersom alt ble gjort skriftlig FØR time ble bestilt og satt opp! Hadde bilen på eu-kontroll samt service. Service hadde de glemt å ta da jeg kom tilbake. Leverte bilen klokken før klokken 08.00 og ga beskjed om at jeg kom tilbake klokken 12. Dette fordi jeg hadde fått beskjed om at bilen kunne tas klokken 08.00 og en service/eu-kontroll tar ikke 4 timer. Det var unnskyldninger om mange eposter osv. dette er ingen unnskyldning i mine ører Det var også satt et prisestimat på mail. Jeg ble fortalt at de hadde gitt en MEGET god pris på service, dette viste seg på kvitteringen at var 100 kroner under estimert minstepris. Jeg ba også om å få utbedret feilene, noe de ringte for å spørre om BRA!, fikk beskjed om at det ikke kom til å bli så dyrt eller bruke lang tid, men det er ført opp 3 tre! ganger så lang tid enn det som ble estimert på telefon.
Ikke å anbefale, originalt feil på faktura førte til gratis EU-godkjenning, fint det, men da forventes det at EU gjøres ordentlig. 5 * 2feil og 1 * 1feilrefleks vest som var i bilen Tok det videre på annet verksted som godkjenner bilen sånn den er, men pga mangellapp må det påkostes med 10800kr. Ren svindel, for profitt. Anbefaler absolutt ikke.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sandefjord Autosenter As - BilXtra med offentlig transport


Østerøyveien 46 100 meter
162
Bekkeveien Østerøyveien 180 meter
162
Vardengrenda 430 meter
172

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler