facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sandefjord Medisinske Hudpleie AVD Rørvik

Sandefjord Medisinske Hudpleie AVD Rørvik
Adresse: Myrveien 1a, 7900 Rørvik
Telefonnummer: 91008575
By: Rørvik
Rute: Myrveien 1a
Postnummer: 7900



relaterte søk: Sandefjord Medisinske Hudpleie Proff, Bryn Sandefjord, Medisinsk hudpleie produkter, Restylane Sandefjord, Hudpleieskole Sandefjord, Vippeløft Sandefjord, Hudlege Sandefjord, Fotpleie Sandefjord
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Veldig bra kundeservice. Topp oppmerksomhet og veldig hyggelige! Anbefaler 10/10
Fantastisk sted, super flinke og hyggelige damer har testa diodelaser og peelinger, er super fornøyd med alle behandlingene Diodelaser på bikinilinja såg eg kjempe stor forskjell allerede etter andre runde.
Ann Kristin er veldig hyggelig dame og proff. Hun er ærlig og anbefaler henne sterkeste. Stedet er rent og ryddig.
Hyggelig, vennlig og spøkefull betjening. Hadde spa pedikyr som ble gjennomført på en utmerket måte og resultatet ble meget bra. Anbefales.
Jeg vil anbefale Sandefjord Medisinske Hudpleie til alle. Ann Kristin er en utrolig kunnskapsrik og profesjonell dame. Hun vet hva hun driver med og hun er kjempe søt å hyggelig. De tilbyr gode produkter og behandlinger. Jeg er alltid fornøyd etter besøk der om det er for behandling eller kjøp av produkter.
Veldig hyggelig sted. Føler meg trygg og velkommen. Kunnskapsrike ansatte. Kan absolutt anbefales.
Anbefales på det varmeste, svært fornøyd med både service og behandling!
Disse jentene er topp! De har utrolig mye kunnskap om faget sitt, og jeg føler meg ivaretatt og trygg. They are the best, anbefaler de til alle jeg kjenner. De er serviceminded, super hyggelige og imøtekommende.
Alltid smilende og herlige jenter på jobb. Strålende fornøyd med behandling og service og anbefaler dette stedet på det varmeste : Jenter med varme for faget sitt og føler meg trygg på gode resultater her.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler