facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sandnes Brygge

Info

Sandnes Brygge

Historie

Sandnes Brygge ligger idyllisk til i havna på sandnes like ved bryggekanten. Særegne omgivelser og lun atmosfære setter stemningen for både smakfulle mat opplevelser og et bredt spekter av kulturelle arrangementer. Sandnes Brygge har alle rettigheter og hos oss kan du invitere familie og venner til alle anledninger. Brygga er et fleksibelt og levende konsept med mange muligheter og består av en restaurant hvor kreative og entusiastiske kokker disker opp de lekreste matretter, bar, scene som huser konserter store som små i alle type sjangere, stand up klubb, foredrag...m.m. Vi har også ulike lokaler for utleie til kurs/konferanse/selskaps/arrangementer/eventer. Ta kontakt så finner vi en spennende løsning:0)

Adresse: Havnegata 15 , Sandnes 4306, NO
Telefonnummer: 51 67 38 90
on.eggyrb-sendnas@gnikoob
By: Sandnes
Rute: Havnegata 15
Postnummer: 4306



relaterte søk: sandnes brygge adele, mondo sandnes, sandnes brygge åpningstider, sandnes brygge 100 ugå, noi sandnes, spisesteder sandnes, restaurant sandnes, kafe sandnes
Anmeldelser
Flott sted, på kaien utrulig trivelig betjening, god mat, anbefaler dette stedet.
100-ugå. Maten var delikat anrettet og grei nok, men jeg mener Aftenbladet hadde for høy karakter. Porsjonene var små og det var ikke verd å sitte ved et bord og vente på i 40 minutter. Om de skal lage en rett fra bunnen av, greit, men dette er 100-ugå og da er den retten 98% av det du selger. Da skal det ikke være nødvendig med så lang ventetid. Ikke engang vann fikk vi mens vi ventet. Alle måtte vente, ingen på noen bord rundt oss fikk mat mens vi ventet heller. Alt i alt ikke så veldig minneverdig. Vi satt også rett ved døra inn til "kulturlokalet" ved siden av, og der var det opera på gang. Du verden som det var opera på gang der..
Har vært her noen ganger og det har da vært ok. Fin uteplass ok meny men kanskje noe dyrt for småretter. Den nye appen for bestilling av mat og drikke...huff så tungvint. Først registrering av personalia , mail, bank på en QR code , huff alt dette bare for å nyte en øl i sommersol. Og ikke nok med det, det ble bare 2 øl. Etter og ha betalt og bestillt så kom en hyggelig serverings dame og beklaget at det var utsolgt. De hadde andre øl sorter men ikke mer pils. Og der begynte problemene. For å gjøre en en lang historie kort...Melkebaren neste uten en eneste app. Herlig.
Flott beliggenhet, forferdelig kjøkken 2020. God baulebaisse 2021, dårlig utvalg av øl. Omstendelig bestilling
Helt ok. Ingen store pluss og ingen store minus.
Beste lokasjon med tanke på sol og hygge utendørs. Meget bra servise når jeg var der sist. De er litt ustabile når det gjelder kvaliteten på maten. Jeg hadde en croissant med reker som var veldig god, men jeg hørte de klagde på maten på sidebordet fisken var rå inni. Hadde de fått på plass dette med matkvalitet skulle de fått 5 stjerner.
Vi hadde konfirmasjon med 20 gjester. Det var jo ikke bare selve dagen servicen var på topp. Den herlige og tette dialogen ved bestilling og ved covid endringer, så ble vi møtt med driv, velvilje og service. Og da vi satte oss til bords, nydelig dekket på med hvite duker og alt slags, fikk vi servert veldig god buffet. Noen gamle tradisjoner med en moderne og til dels kontinental vri. De ansatte passet på oss med alt. Før vi rakk å tenke på et behov så fikk vi blikket og det kom så raskt at vi kunne 100 prosent fokusere på gjestene, på kosen og på samtalene. Tusen takk Janne og teamet. Stor klem fra Lene Hoset med familie.
Relativt god mat, relativt gode priser. Litt slapp service de gangene vi har vært innom. Lokalet er ikke kjempekoselig og akustikken er dårlig. Blir fort veldig støyete og umulig å føre en normal samtale. Fortjener en sterk treer, i beste fall en svak firer.
Har vært der flere ganger før og fått god lunch og betjeningen har vært hyggelig. Håper ikke gårsdagens opplevelse varsler endringer. Siden vi kom kl 15 hadde vi lyst på en rett med litt "mat" i. Alle rettene bortsett fra en salat inneholdt gluten. Servitøren viste ingen interesse for å finne en løsning for oss to sultne gjester. Hun lot oss sitte der og begynte å ekspedere noen andre. Håper ikke vindrikking på bryggekanten er blitt viktigere for dette stedet enn å gi kundene muligheter til både å spise og drikke godt. Stedet ligger så bra til at det burde ha høyere ambisjoner både når det gjelder servering og servitører
Mest sannsynlig Sandnes beste beliggenhet ved gjestebryggen. Sør-vestvendt område for uteservering som bader i sol på de beste dagene....bedre beliggenhet finnes neppe. Men veldig gode beliggenheten matcher ikke nivået på servicen. Den er heller i slappeste laget...dessverre... menyen og kvalitet på serveringen også...restauranten har absolutt et utviklingspotensial.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sandnes Brygge.

Sandnes restauranter

åpningstider, plassering. Havnegata 15 kart bykart, satellitt visning. Sandnes Brygge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sandnes Brygge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sandnes Brygge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Pastabakeriet No Pastabakeriet No 400 meter Var der i 100kr uka og kjøpte kylling stroganoff. Det er lenge siden jeg har spist så...
Golden House Golden House 2 km Gode vårruller. Mye mat. Eller lite smak på pepper biff og kylling i sursøt saus. Ikk...
Ekte Matglede Med Arne Nese Ekte Matglede Med Arne Nese 4 km Arne er en særs hyggelig kokk som kan råvarer og tilberedning av disse på beste måte....
Julebygda Grendehus A/l Julebygda Grendehus A/l 5 km Flott plass. Vi fikk tapas, som var kjempegodt.
Bakernes Paradis Bakernes Paradis 19 km Herregud for en vakker plass. Og de hadde værdens beste gulrotkake. Kommer igjen!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler