facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sandnes Camping Mandal

Sandnes Camping Mandal

Info

Sol, sommer og Sandnes

Historie

Sandnes Camping er en solrik og åpen camping plassert ved Mandalselva. Her kan man nyte fred og ro, og spasere i skogen på våre merkede turløyper.

Ved elva finner man et fint opparbeidet område, med badestrand, flytebrygge og turløype. Her er det mulighet for å fiske og leie båt i elva. Fiskekort for Mandalselva fåes kjøpt her.

Renhold og personlig service er noe vi verdsetter høyt.


Campingen er åpen fra 1. mai til 1. september.

Adresse: Holumsveien 133, 4516 Mandal, Norway
Telefonnummer: 38265151
on.enilno@gnipmacsendnas
By: Mandal
Rute: Holumsveien 133
Postnummer: 4516



relaterte søk: camping sandnes, camping søgne, campingplasser vestagder, sandnes camping risør, naf camping mandal, sandnes camping nordreisa, sjøsanden camping mandal, camping vest agder
Anmeldelser
Veldig fint sted, snille fine ansatte som ga oss teltplass selvom det var fult. Etter vi lå i telt, overnattet vi i den største hytten de hadde og den var utrolig fin. Det som trekker ned er internettet, veldig treg internett. Så visst du jobber på nettet anbefaler ikke å komme her
Veldig koselig plass. Litt mye støy av motorsykkler fra veien. Sanitær var litt upraktisk innredet. Dusj var i samme rom med med et toalett. Så der kunne folk komme å gå på do, men jeg dusjet rett ved siden av. Ble litt stress. Men rent og pent. Hårføner tilgjengelig. Bare husk å ha med maten du trenger. Det er ingen kiosk å handle i. Ca 45 min å gå til sentrum Mandal. Fin tur. Mandal 1r en koselig lite by.
Veldig fin og hyggelig campingplass rett utenfor Mandal. Vi var der for tredje gang i begynnelsen av juli, og var like fornøyde som de to andre gangene. Vi bodde på "Stabburet" - som virkelig er et stabbur med lav dør og tømmervegger. Det ble noen "skallinger" i dørkarmen når vi glemte å bøye hodet for å gå inn eller ut, men det var fint å bo der likevel. Det viktigste for oss på en campingplass er at det er rent og pent og hyggelig, og det er det absolutt på Sandnes!
Koselig liten camping med fine og rene toaletter. Eneste minuset er at det er litt mye støy fra bilveien som går rett forbi.
Alt veldig bra, men der er ikke kopper, bestikk eller tallerkener på felles kjøkken.
Fantastisk fin liten campingplass som drives av en meget trivelig familie. Rent og ryddig plass, for ikke å snakke om rolig plass. Utmerket for en familie. Badeplass ligger 50 meter unna. Vi ble her flere netter enn planlagt. Jeg vil gi denne plassen 6 stjerner. 300,- for døgnet med strøm. Anbefales på det sterkeste
Fin og rolig camping. Her er det fine toalett og dusj fasiliteter. 5 min dusj koster 10 nok. Man kan betale med mynter så det kan være greit å ha dette med seg. Men dett får man også kjøpt i resepsjonen. Campingen ligger rett ved elven som renner ut i Mandal. Her er det fint å bade med fin brygge og Strand.
Flott campingplass og gode verter som hjalp oss med god plass i sommer. Litt mye støy fra vei men var gravearbeid i nærheten så blir kanskje borte. Rent og pent på sanitæranlegg. Kort vei til bading og sentrum
Hyggelig liten campingplass med god service. Vi fikk reservert plass på forhånd, noe som er en stor fordel når man kommer langveisfra! Sanitæranlegget har eldre standard, men er rent. Bra fokus på sikkerhet og smittevern.
Søt liten plass. Natur rundt deg. 3 hytter faste camping gjester pluss utak til strøm biler. Grei liten plass men ikke til å anbefale på vintertid da Dusj / toaletter nå er stengt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler