facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sandnes Sparebank

Sandnes Sparebank

Info

En bank er ikke alltid en bank! På samme måte som grått og blått ikke er gult. Vi er her på Facebook for å hjelpe deg, eller bare slå av en prat om du vil det.

Historie

En bank er ikke alltid en bank! På samme måte som grått og blått ikke er gult. Vi er her på Facebook for å hjelpe deg, eller bare slå av en prat om du vil det.

Vår oppgave

Enklere, bedre, gladere! En bank er ikke alltid en bank! På samme måte som grått og blått ikke er gult. Vi er slik du ser oss: litt rundere, litt nærmere og engasjert.
Kanskje litt rar, men klar og forutsigbar.
Det er ingen som kan slå oss i å være Sandnes
Sparebank!

Etikett

Her finner du oss: https://sandnes-sparebank.no/ombanken/vaare-kontorer

Adresse: Rådhusgata 3, 4306 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 51 67 67 00
on.knaberaps-sendnas@etkerid
By: Sandnes
Rute: Rådhusgata 3
Postnummer: 4306



relaterte søk: sandnes sparebank sandnes, sandnes sparebank 1, sandnes sparebank nettbank, sandnes sparebank tlf, sandnes sparebank åpningstider, sandnes sparebank app, sandnes sparebank kontakt, sandnes sparebank ansatte
Anmeldelser
Hyggelig betjening som gjør sitt beste! Men, eldre mennesker trenger lengre tid til å lære alt det nye, så gå i gjennom en gang til, når man vet at neste avtale venter? Kanskje det hadde vært lurt å arrangere kurs en kveldsstund for de over 60 ? Eller laget en trinn for trinn veiledning hvor en skal trykke i de forskjellige ting en skal ha gjort? Da hadde nok det blitt mange flere stjerner til banken, og flere fornøyde kunder blant eldre! Det verste er vel at man ikke kan « stikke innom» lenger, men må ha timeavtale for alt mulig! Selv om det skyldes på en viss «pandemi», så ser man tydelig forskjell fra da banken var «vår», og til Eika tok over! Et skille det er umulig å overse, også på folkemunne. Nå er det bare noen få dager til jeg får « audiens» i banken min igjen, og jeg skal kanskje føle meg til bry igjen. Noen som lurer på hvem som betaler egentlig lønnen deres? Jeg bare spør….
Har bare positive ting å si om Sandnes Sparebank! Hadde sr- bank i over 30 år . Hatt Sandnes Sparebank i 12 nå. Sr- banken har prøvd å få meg tilbake minst 3 ganger . Det skjer ikke !! Bedre personlig kundeservice som her har jeg aldri før fått eller hatt. Ingen nevnt ,Ingen glemt. ! Barn nr 2 skal også inn her, på samme måte som det 1. Jeg anbefaler banken på det varmeste til alle . Håper Sandnes Sparebank fortsetter uten å bli " slukt " av en annen! God jul til alle ! Også di med andre banker
Elendig service, hver gang vi skal gjøre noe i banken så er det noe feil i etterkant. sen responstid via kontaktskjema i nettbank, lite brukervennlig nettbank løsning. gebyrer på overførsel mellom egne konto. de har kundeutbytte en gang pr år, det betaler man jammen for også i form av høye gebyrer gjennom hele året som andre banker ikke har. Vi valgte denne banken pga lavest rente da vi tegnet boliglån.
Veldig bra bank! Tilogmed kundestøtte til kunder.
Dårligste bank i hele Norge altid noe problame når du logge deg inn på nettbanken
Veldig fornøyd med Sparebank Sandnes, første gang føler jeg at banken bryr seg om egen kunde. veldig profesjonell finansrådgiver Kristian Lode Arnevik ,Jeg anbefalte av hele mitt hjerte
En god bank gjennom mange år, men som ser ut til å ha glemt litt hvordan det er å være lokalbank. Kundebehandlingen jeg var vitne til, og også opplevde i skranken i dag var ikke bra! Tenk hvor mye bedre kundeopplevelsen hadde vært om dere skrudde opp servicen litt..
Er nok den værste kundeopplevelsen jeg noen gang har hatt i en bank. Nr 1: Prøver å kontakte banken for tilbud på forsikring og lånebetingelser. Han som jeg hadde som kunderådgiver hadde utrolig lite peiling,og skjønte ingenting om det jeg skrev i mailen. Nr 2: Kontaktet kunde-service på Facebook for å purre på kontakt. Møtte da ei svært hyggelig frøken som var behjelpelig,men det hjelper lite når de har kunderådgivere som ikke bryr seg om og skaffe nye kunder til banken. NR 3: Når han endelig tok kontakt igjen, så hadde han forsatt ikke klart å komme med et forsikring tilbud som jeg etterlyste. Av de 4 bankene jeg kontakt med akkurat samme mail,så var det bare Sandnes sparebank som ikke klarte å komme med noe tilbud. Det virker som Sandes Sparebank burde ha en liten opprydding anngående kundeservice for spessielt nye kunder tror jeg. Dette er min personlige opplevelse med banke, og ble ikke imponert. Jeg vil ikke anbefale denne banken for noen som ønsker proffesjonell hjelp og service.
Som kunde i Sandnes Sparebank i over 25 år har jeg de siste12-13 årene opplevd kundebehandling og service nivå som alt annet enn tilfredsstillende. Jeg har nå avsluttet mitt kundeforhold permanent, og fraråder alle å bruke en så dårlig bank.
Banken som ikke vil ha kunder... Gå heller en annen plass!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sandnes Sparebank med offentlig transport


Torggata 270 meter
21
42
6
N84
X60
Langgata nord 290 meter
21
42
6
E90
N84
SK0201
X60
Holbergs gate 360 meter
21
26
29
46
47
N96
SK0201
SK0221
SK0223
Sandnes Sentrum stasjon 370 meter
F5
L5
Gandsgaten 380 meter
21
42
6
E90
N84
SK0201
X60

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sandnes Sparebank.

Sandnes økonomisk tjeneste

åpningstider, plassering. Rådhusgata 3 sandnes forretningsbank kart bykart, satellitt visning. Sandnes Sparebank adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sandnes Sparebank. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sandnes Sparebank med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kelhasan Dayanışma Fonu Kelhasan Dayanışma Fonu 664 meter Sosyal yardım hizmeti
Trygg Pensjon Trygg Pensjon 2 km Rogalands trygge Pensjonspartner for SMB bedrifter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler