facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sandnesodden Camping

Sandnesodden Camping

Info

Sandnesodden camping ligg vakkert til på vestsida av innsjøen Nisser, ved bygda Fjone. Plasser for vogner, bobiler og telt i rolig og naturskjønt område.

Adresse: Fjordvegen 2051, 3855 Treungen
Telefonnummer: +47 95003529
on.neddosendnas@tsop
By: Treungen
Rute: Fjordvegen 2051
Postnummer: 3855



relaterte søk: fjone camping, camping treungen, camping nissedal, saga camping, nisser camping, nisser hyttegrend, camping nisservann, vik camping
Anmeldelser
Nydelig plass med en fantastisk strandlinje. Rent og hyggelig. Får vår del kunne vi tenkt oss mer tur muligheter
En litt bortgjemt campingplass,men når du først har kommet hit så er det vært turen. Hyggelig driver og personell. Reint sanitæranlegg og en liten kiosk. Bare husk og ha handlet før du kommer ellers så blir det en biltur på ca 25 min.en vei. En liten lekeplass som er under oppbygging så det blir bra. Er noen km.med strand som du kan gå på,flere stier rundt i skogen så alt i alt en plass du kan slappe av i noen dager og nyte roen.
Fantastisk område rett ved stranden. Nydelige turstier langs odden, fantastisk strand område. Hadde trengt litt opprydding på stranden ikke søppel, men naturlig rask/pinner ol. Hyggelige og svært behjelpelige. Splitter nytt handicap toalett med dusj, straks ferdig familie stellerom. Ellers litt slitent service-bygg for oss som er nokså kresen:. Dårlig løsning for kø på vaskemaskinen for oss som raskt må ha tilgang til vaskemaskin. Service bygget er rett ved dropp inn camping/telt område. Grei pris!
En helt fantastisk plass med lange strender og bitevillig ørret....vi kommer GARANTERT tilbake Det eneste som trekker ned, var mangel på grovvannstømming for bobil.
Veldig flott campingplass. Gode sanitæranlegg. Flotte strender. I grunn en veldig hyggelig opplevelse!
Utrolig flott plass! Nydelige omgivelser! Flott strand! Kjempehyggelig driver/eier av stedet! Amazing place! Wonderful surroundings! Great beach! Really great staff/ovner.
Nydelig plass med plen å stå på fine turområder Nydelig lang strand å overkommelig pris
Kjempeflott campingplass. Eneste minus var mangel på mattilbud til oss som kom reisende med telt, og var sultne. Vi endte opp med nudler og is..
Kjempeflott plass og fine turområder.
Flott sted med nydelig sandstrand, og nydelig vær når vi var der
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sandnesodden Camping.

Treungen bobilparkering

åpningstider, plassering. Fjordvegen 2051 treungen reiseselskap kart bykart, satellitt visning. Sandnesodden Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sandnesodden Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sandnesodden Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Treungen - Saga Camping Treungen - Saga Camping 44 km På Nettsiden så det lovende ut, men familiehytta "Skytterhytta" var møkkete...
Treungenfestival camping Treungenfestival camping 44 km Svarer ikke på mail, telefon eller sms. Blokkerer fra fb-siden. Vi er mange som prøve...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler