facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sandsnes Gård

Sandsnes Gård

Info

Gårdsbruk med lidenskap for kortreist, ren kvalitetsmat med dyrevelferd i sentrum.

Historie

Sandsnes Gård ligger fint til ved vestsiden av Hurdalsjøen, bare 20 minutter fra Gardermoen og i underkant av en time fra Oslo.

Her har dyrene store beiteområder langs vannet, og "sommerferien" tar de i de store skogområdene ovenfor gården. Vi driver hovedsakelig med storfe av rasen Limousin, og har en flokk med 29 mordyr, fordelt på to besetninger. Limousinrasen er en fransk storferase, kjent for sitt magre kjøtt, mørhet og smak.

Sommeren 2016 hadde vi for første gang gris. Veldig gøy! De har fått gå ute hele sesongen på store og varierte beiteområder. Her har de kost seg med late dager i avkjølende gjørmehull, spennende turer i skog og mark, samt utforsking av alt som kan snus og vendes.

Vi bruker Furuseth slakteri som bare ligger et kvarters kjøretur unna. Videre foredler, deler og vakuumpakker Smestuen Gård alt for oss. Lite stress og lykkelige dyr gir godt kjøtt!

Vi har også en artig flokk med høner som koser seg med livet på gården. De legger nydelige fargerike egg. Høsten 2015 kom det også vaktler til gården.

Grønnsakshagene har sakte men sikkert kommet på plass, og gleden er stor når grønnsakene høstes inn. Vi har laget en melkerampe hvor vi i sommerhalvåret fyller på med det vi har av sesongens varer, egg og annet godt. Melkerampa er selvbetjent, og åpner hver fredag. Se etter skilt ved veien.

Adresse: Vestre Hurdalsvei 173, 2032 Maura, Norway
Telefonnummer: 91100878
By: Maura
Rute: Vestre Hurdalsvei 173
Postnummer: 2032


Nærliggende lignende selskaper
Sundby Gård Midtre Sundby Gård Midtre 6 km Veldig bra rehabilitering og oppfølging av hester!
Gårdskjøp as Gårdskjøp as 6 km Utstyr til gård og husdyr Stolper, sauegjerder, porter, forhekker ect Ved kjøp av he...
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sandsnes Gård med offentlig transport


Sandsnes gård 110 meter
3839
446

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler