facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sandviken Minilager

Sandviken Minilager

Info

Utleie av minilager fra 1,5 til 15kvm



"Våre 147 lagerboder varierer i størrelse fra 1.5 kvm opp til 15 kvm. Vi opererer med konkurransedyktige priser, og gjør vårt ytterste for at ditt lageropphold skal bli en positiv opplevelse. Har du spesielle behov, så ta kontakt med oss – vi hjelper deg gjerne!"
Adresse: Sandviksveien 110, 5035 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 90158981
By: Bergen
Rute: Sandviksveien 110
Postnummer: 5035



relaterte søk: Bergen Lager, Lager Bergen pris, Lagerlokale Bergen, Pris minilager, Lager Fyllingsdalen, Lager Åsane, Lagercontainer Bergen, Selvbetjeningslageret
Nærliggende lignende selskaper
Lagersjefen Lagersjefen 2 km Selvbetjent minilager i Bergen. Avdelinger i Fana, Sentrum og Sandviken. Lagerboder ...
Bergen Minilager As Bergen Minilager As 7 km Praktisk og lett tilgjenglig
Selvbetjeningslageret AS Selvbetjeningslageret AS 10 km God adkomst, enkel selvbetjening, og god oversikt. Hyggelig betjening, er bare en tel...
Flexi-Lager Flexi-Lager 11 km Vi tilbyr Lager tilpasset ditt behov sentralt på Nesttun i Bergen. Bodene blir skredd...
WTL Wik Transport & Lager as WTL Wik Transport & Lager as 13 km Opplevde meget god service fra en hyggelig og flink sjef der oppe. tommel opp!!!!!
Spar Kjøp - Kokstad Spar Kjøp - Kokstad 14 km Stor å fin. De har alt du trenger i en sånn butikk. Fra garn til pynt og klær og hygi...
Norsk Lagerstandard As Norsk Lagerstandard As 15 km Norsk Lagerstandard er et ledende firma på planløsninger og innredninger. Med 27 års ...
Anmeldelser
Dette er Bergens absolutt beste minilager. God service, god pris og lett tilkomst. Anbefales.
Dette er et ganske standard lager, med helt greie, fine fasiliteter. Lageret får full score hos meg pga. veldig god service. Rask respons ved henvendelse på telefon, samt superraskt og enkelt å bestille på nett. De er lett tilgjengelig på telefon, og veldig interessert i å gi best mulig service. Løsningsorientert og opptatt av å hjelpe med eventuelle praktiske utfordringer som måtte dukke opp. Stedet kan absolutt anbefales.
Kjempefornøyd med den tiden vi brukte lager her. Topp service, de gjør mye for å tilfredsstille kunder, og alt er på ett plan. Genialt for alle som trenger ekstra bodplass eller et lite bedriftslager!
Sentralt, ryddig og enkel tilkommelighet. Veldig hyggelige eiere som også er raske med å hjelpe og svare på spørsmål. Kan absolutt anbefales!
Rent, lyst og ryddig lokale. Konge service, og alltid raske svar ved henvendelser. Bra utstyrt med jekk og vogner, gjør innhenting/uthenting lett og sømløst. Anbefales!
Er kjempefornøyd! Veldig god service, svarer kjapt, alltid hyggelig. Flotte boder, lyst og rent. Alt på ett plan, ingen trapper eller heiser, kan kjøre til døren, gode traller tilgjengelig. Lett adkomst i et område som føles trygt har tidligere hatt lager i en mørk og øde sidevei, med flere etasjer og en upålitelig heis. Anbefales absolutt!
Har hatt bod i snart 2 år, fra liten til stor og nå 3 boder. Veldig fornøyd med tilkomsmuligheten, traller på stedet og service hvis det skulle være noe. Anbefales!
Helt topp, super service, enkel logistikk, ryddig og fine lokaler og konkurransedyktige priser. Til og med mulig for å låne bil dersom man har behov. Anbefales !
Endelig har det kommet et minilager sentralt i Sandviken. Enkel tilkomst og fleksibel betjening - Takker for super service sålangt ! min stil !
Tipp Topp Service, alt på stell til enhver tid. :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sandviken Minilager med offentlig transport


Munkebotn 50 meter
12
16E
19
3
39
4
91
Munkebotn 70 meter
Munkebotn 90 meter
12
16E
19
3
30
300
310
37
39
4
91
Ludebryggen 320 meter
12
16E
19
3
30
300
310
37
39
4
91
910
FB51
Ludebryggen 350 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler