facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sanoh Takeaway og Kafe

Sanoh Takeaway og Kafe

Info

Her vil vi opplyse om endringar i meny, opningstider o,l.

Adresse: Bremanger, 6727 Hauge, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 97957869
By: Hauge
Rute: Bremanger
Postnummer: 6727


Anmeldelser
Koselig liten restaurant med spiseplass både inne og ute. Veldig service innstilte ansatte som møter deg med ett smil. Og det var rask service. De snakker engelsk. Vi satt bare ute og drakk kaffe og spiste is. Men så ut som maten var veldig god, de sto blant annet ute og grillet noe kjøtt som så veldig godt ut.
Fantastisk mat, god kaffe! Hyggelige og imøtekomme personal
Vi har spist ca 10 varierende takeaway retter fra denne restauranten, og det har ikkje vore ein matrett som har vore etande. Sier litt når vi ikkje har ønsket å spise opp, men heller hive maten i søpla. Vi har blitt dårlig i etterkant av enkelte retter i tillegg. Synd det ikkje er så mye utvalg på dei traktene.
And I honningsaus nr. 15 var kjempegod
Etter en tragisk opplevelse der vi fant ut at vi måtte gå i forbannelse og helt rysta,Fikk rett og slett kjeft av en høylytt eier da vi kunn ville bestille mat i menyen men han sa at vi skulle ha bufet..han skjælte oss ut etter noter.makan til oppførsel!!!fortjener minus 6 stjerne.
God mat god service
Koslig sted med god mat.
Dette må oppleves. Lite sted og veldig koselig. Masse mat for pengene. Og maten var nydelig god
Skjeller ut kunder som er misfornøyd med maten
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler