facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sans for Bryllup

Info

Vi har også nettbutikk : sansforbryllup.no

Adresse: Storgata 84A, 2609 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: 90410161
By: Lillehammer
Rute: Storgata 84A
Postnummer: 2609


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: brudehuset hamar, brudekjoler, selskapskjoler lillehammer, brudesalong gjøvik, bryllup lillehammer, bryllup nettbutikk, hårpynt brud nettbutikk, knytekjole bryllup
Anmeldelser
Takk for en kjempefin opplevelse jeg hadde med prøving hos dere! Camilla var utrolig dyktig, butikken var veldig fin, utvalget var flott og servicen utmerket! Drømmekjolen fant jeg på første time etter god hjelp, selv om jeg var en smule nervøs i starten : Jeg vil absolutt anbefale det til alle, definitivt verdt turen!
Fantastisk opplevelse og kjempebra service! Både jeg og mitt følge ble godt ivaretatt og jeg fant min drømmekjole takket være sans for bryllup. Anbefales på det sterkeste!
Fantastisk fin opplevelse i en nydelig salong! Jeg fikk kjempegod hjelp til å finne kjole og tilbehør, og både jeg og følget mitt følte oss godt ivaretatt. Anbefales på det sterkeste!
Anbefales på det sterkeste!! En salong med masse forskjellig i farge og fasong! Ypperlig servise av jordnære og flotte damer! Takk for en fantastisk opplevelse!
Fantastisk kundeservice og veldig hyggelig betjening Rask respons på de spørsmål du måtte ha. Gir det lille ekstra! Anbefales på det varmeste.
Likte butikken, ligger sentralt. Spennende å se alt hva som finnes til brud og brudgom. Butikken er flink til å eksponere produkter.
Et fabelaktig sted med nydelige ansatte!
Flott butikk med godt utvalg av både brudekjoler og selskapskjoler, med tilbehør. Trivelig og serviceinnstilt personale.
Fantastisk fin opplevelse! Fikk utrolig god hjelp til å finne drømmekjolen min
God service. Hjelper deg ned både festkjoler, brudekjoler etc. Hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sans for Bryllup.

Lillehammer bryllupsplanlegging

åpningstider, plassering. Storgata 84A lillehammer gavebutikk kart bykart, satellitt visning. Sans for Bryllup adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sans for Bryllup. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sans for Bryllup med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Wedding Fair Innlandet Wedding Fair Innlandet 0 meter En moderne bryllupsmesse som byr på alt innen bryllup
Sans Events Sans Events 0 meter Sans Events tilbyr rådgivning, planlegging og gjennomføring av eventer - deriblant br...
Tilbords Lillehammer Tilbords Lillehammer 65 meter Topp service og hyggelig betjening
Uldvaren As Uldvaren As 250 meter Stoff til hytter og garn til store og små
Husfliden Lillehammer Husfliden Lillehammer 328 meter Fikk sydd ny vest til bunad. Utrolig dårlig arbeid. Bildet viser begge sidene.
Maihaugbutikken Maihaugbutikken 888 meter Norsk kulturhistorie. Uvurderlig! Flott ordnet og koselig å gå rundt å se.
Norges Olympiske Museum - Norwegian Olympic Museum Norges Olympiske Museum - Norwegian Olympic ... 893 meter Flott museum som viser mye av det Norge har levert på de forskjellene OL arenane gjen...
Maihaugen Maihaugen 897 meter Hvilket museum. Her får du tilgang på flere hundre års historie, og du får god inform...
Norsk vegmuseum Norsk vegmuseum 12 km Gratis inngang! Et must for alle som liten drømte om å jobbe med store maskiner. Bra...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler