facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sarrazac, importør av franske delikatesser

Sarrazac, importør av franske delikatesser

Info

Informasjon om nye produkter, gode tilbud, lagersalg eller demo i butikk

Historie

Kjerneområdene er Périgord, Quercy og Pyreneene i Sørvest-Frankrike, Île de Ré ved Atlanterhavet og Korsika ved Middelhavet, der man finner and og svin, steinsopp og trøffel, valnøtter, havsalt, frukt og bær. Vi har reist rundt i lokalområdet og funnet de beste produsentene for alle som er glade i fransk mat i Norge. Leverandørene våre er hovedsakelig små bedrifter og gårdsprodusenter der tradisjonelt håndverk står sentralt.

Adresse:
Telefonnummer: 450 87 349
By: Oslo



relaterte søk: fransk delikatesser, franske matvarer, sarrazac no
Anmeldelser
Kjenner dem bare fra nettet, og fra lagersalg i Sinsenveien 11. De har ustyrtelig mye godt; lemon curd, balsamico eddik, sjøsalt fra Sicilia, snacks med Roquefort-ost, trøfler med salt og med bringebær. Dessuten finner du chipolata- pølser og mye godt snadder. Anbefales, søk dem opp på nettet og meld deg på mailinglisten.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler