facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SATS Hellerud

SATS Hellerud

Info

SATS Hellerud er et nyoppusset senter som holder til i lyse lokaler fordelt over to plan. Hos oss finner du styrke, kondisjons – og gruppetrening som passer for alle.



"SATS Hellerud er et nyoppusset senter som holder til i lyse lokaler fordelt ett plan. Hos oss finner du styrke, kondisjons – og gruppetrening som passer for alle."
Adresse: Tvetenveien 168-170, 0671 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23 30 71 60
By: Oslo
Rute: Tvetenveien 168-170
Postnummer: 0671


åpningstider

Mandag: 06:15 - 22:00
Tirsdag: 06:15 - 22:00
Onsdag: 06:15 - 22:00
Torsdag: 06:15 - 22:00
Fredag: 06:15 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 19:00


relaterte søk: sats hellerud instagram, sats elixia, sats ryen, sats colosseum, sats metro, sats bislett, sats spektrum, sats karlsrud
Anmeldelser
Dårligste treningssenter jeg har vært på! Ikke har medlemmer respekt for andre heller! Driver og trener så kommer folk og bare okkuperer uten å spørre om det er i bruk eller ikke!!
Er absolutt et sats senter jeg trives godt på. Det er også god plass der. Det pleier ikke å være stappa med folk, sånn det er på mange andre sentrer.. godt variert med apparater også. Det er jo selfølgelig noen apparater man savner på visse senter, men man kan ikke ha alt.. anbefaler sats Hellerud for alle som har det som et av sine nærmeste
Beste treningssenteret jeg noensinne har sett!
Værste senteret jeg har sett. Kom ditt og så en kø utenfor, de sierdet er fullt men gjennom vinduet ser man 60 prosent av apparatene er ledige. De slipper inn gammle damer som skal på gruppe timer, mens hele studio ledig. Helt idiotisk. En gjeng med sauer.
Veldig lite og trangt og med liten plass mellom maskinene. I tillegg har de fjernet en del av maskinene etter oppussing. blandt annet romaskinene. Man føler man trener oppå andre og man må stå i kø for å bruke maskiner selv midt på dagen, når det ikke er så mange folk. Alt for lite og trangt lokale.
Uformelt treningssenter der alle er velkommen uansett form, farge og legning. De som trener der er stort sett kun opptatt av egen trening og IKKE det å vise seg frem el "pose" for å ta bilder med sminke og solbriller. Hyggelig lite sted med hyggelig betjening. Men til tider dårlig luft pga gammelt bygg. Stort sett bra instruktører.
Det har blitt veldig fint etter at de pusset opp, men det er utrolig rotete ved "squat racksene"! Utrolig irriterende at ikke folk rydder etter seg. Det har blitt mindre også, for når det er fullt er det virkelig stappa.
De ansatte er veldig hyggelig, du føler du er velkommen, kunskapen blant PT treneren er veldig bra. Saltimene er bestandig full det sier en del
Treningssenter med alt du trenger. Noe lite lokale, ellers hadde det blitt 5 stjerner. Hjelpsomme ansatte som vanlig hos Sats, har bare gode erfaringer :
Jeg meldte meg først inn i SATS. De var veldig respektfulle og det gjorde meg og min kone lykkelige. De forklarte alle detaljene en etter en uten mangler. I dag er det søndag 21.06.2020 på morgenskiftet. Sats er lokalisert i Tveita.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til SATS Hellerud med offentlig transport


Tveita bedriftsområde 70 meter
2N
58
61A
69
79
FB10
Haugerudveien 180 meter
69
Rundtjernveien 190 meter
69
Haugerudhagan 210 meter
58
Haugerudveien 210 meter
69

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler