facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SATS Linderud

SATS Linderud

Info

Velkommen til SATS Linderud. Senteret er på 2250 kvm, og inneholder alt av fasiliteter. Hos oss finner du alt du trenger for å komme i form og gjøre noe godt for kropp og sjel.



"Velkommen til SATS Linderud. Senteret er på 2250 kvm, og inneholder alt av fasiliteter. Hos oss finner du alt du trenger for å komme i form og gjøre noe godt for kropp og sjel."
Adresse: Erich Mogensøns vei 38, 0517 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4721420208
By: Oslo
Rute: Erich Mogensøns vei 38
Postnummer: 0517


åpningstider

Mandag: 06:15 - 22:00
Tirsdag: 06:15 - 22:00
Onsdag: 06:15 - 22:00
Torsdag: 06:15 - 22:00
Fredag: 06:15 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 20:00


relaterte søk: sats linderud instagram, linderud senter, sats kalbakken, sats carl berner, sats metro, sats lillestrøm, sats elixia, sats nydalen
Anmeldelser
Liker senteret veldig godt. Dessverre litt slitne apparater, men frivektene er bra. Dusjene er blant de beste SATS har. Varme i gulvet og egen bås med matt glassdør.
Stort romslig lokal med godt utvalg av utstyr og meget hyggelig personale. Men det er flere ting de bør ta over seg: * fler medlemmer gjenbruker sitt tøy uten vask og lukter rett og slett dårlig. SATS bør kjøre en hygienekampanje. Ikke min jobb å fortelle folk at dem stinker. * løpemøllene er 10 år og mange er til enhver tid defekte. Båndet har mye "slipp" og farlig å løpe på. * step kasser som er satt frem utenfor salen er "rester". * underlaget ved friområde er hardt og mattene er små og sklir lett Samtlige punkter har jeg nevnt for forskjellige ansatte i min tid som fast bruker av stedet.
Har bare vært der en gang, på spinning. Bra time med hyggelig instruktør. Store garderober, men trange skap.
Sats Linderud er en halvveis bra sats, den har mye men ikke Alt. Personalet der er veldig bra og trenerne er veldig omtenksomme. Andbefalt for amatører som ønsker å bygge muskler, ikke muskelbunter som makser maskiner lett.
Helt fantastiske gruppetimer. Rent og hyggelig betjening
Godt tilbud og hyggelige folk som jobber her, blir alltid møtt med ett smil. God utsikt, luftige lokaler som virker romslige selv på peak hours etter jobb når det er masse mennesker. Utrolig deilig å trene her tidlig, midt på dagen eller sent da det er utrolig lite mennesker og masse plass til å ta seg til rette. Boksesekk, barnepass, gruppetimer og alt annet du kan forvente av et av de dyrere treningsstedene. Jeg er utrolig fornøyd med at jeg endelig har oppgradert fra de billigere treningsstudioene til å begynne på sats, det gjør at jeg vil fortsette og gjør meg mye mer motivert.
Kunne vært litt senere åpningstider. Spesielt i helgene. Ikke alle har tid til å trene rett etter jobb. Savner stairmaster i andre treningssenter, for øyeblikket nærmeste er hasle sats for å bruke det apparatet.
På andre trening studio har grupper trening fra kl 6:00 om morgenen Linderud ingenting. Alle gruppetrening starter kl 9:00 Linderud hvor det?? I tillegg er 2 trapper maskiner i colosseum trening senter, Linderud, kalbaken nydalen, ingen trapper maskin. Jeg lurer på at folk som trener majorstuen betaler ekstra penger for å ha 2 trapper maskin i colosseum trening senter hva tror dere?? Selfølgelig Alle betaler like penger det er urettferdig og ironisk at 3 treningstudio har ingen trap og colosseum har 2 maskiner trapper.
Noe nytt utstyr, men også mye gammelt og slitt. Noe er rett og slett ikke trygt å trene med. En stor maskinpark med ekstremt dårlige maskiner. Unaturlige bevegelser og klønete innstillinger. De har mange frivekter, cross cable og benker så der er bra. De har også eget uttøyingsrom og fitness/PT område!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til SATS Linderud med offentlig transport


Linderud senter 100 meter
25
31
33
60
Linderudsletta 130 meter
126
25
31
31E
33
380
390
60
FB1
VY53
Kolåsbakken 230 meter
25
31
33
60
Linderud T 260 meter
60
Linderud 290 meter
1E
4
5

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler