facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sauda Skisenter Svandalen

Adresse: Svandalsvegen 243, 4201 Sauda, Norway
Telefonnummer: +47 52 78 56 56
By: Sauda
Rute: Svandalsvegen 243
Postnummer: 4201



relaterte søk: Sauda skisenter webcam, Sauda Skisenter åpningstider, Sauda Skisenter Facebook, Sauda skisenter gondol, Sauda skisenter vær, Sauda skisenter åpent, Yr Sauda skisenter, Sauda skisenter hytteutleie
Nærliggende lignende selskaper
Paraplybaren Afterski Paraplybaren Afterski 59 meter Samlingspunktet etter en fin dag i bakken � Ta turen innom Paraplybaren som ligger re...
Anmeldelser
Flott skianlegg, 5 heiser veldig bra preparerte løyper, flere nedfarter, muligheter for toppturer og off piste. God parkeringsplass. Kaffen kunne virkelig trenger en oppgradering, her er det glatte fliser på gulvet og dårlig med sitteplasser, maten er heller ikke noe å rope hurra for. Ta med matpakke og kos deg i flott natur og flotte nedfarter.
Fantastiske ski- og fjellopplevelser. Selve heis systemet er ikke det mest moderne, men de 3 heisene tar deg langt til fjells, og byr på en lang og spektakulær nedfart. Også fantastiske off piste og topptur muligheter.
Veldig bra dag i bakken i går. Fin flyt i køene, berre lekkert
Fin natur og perioder med mye snø/løssnøkjøring. Varierte bakker med bra lengde hvis man kjører fra topp til bunn. Ville vært et stort løft å få en stolheis fra bunn til Gjuvsbotnen eller evt helt til topps. Det blir litt mye heishopping mellom t-krokene for å komme fra bunn til topp.
Var en veldig flott dag. God løyper. Trur aldrig det har vert smikkfult dei gangene eg har vert der
Fint skisted når det er mye snø. Noen flate partier. Mye friområder. Helt greie priser. Kunne hatt en stolheis eller mer kapasitet i hovedheis.
Rigtig goe nedfarter. Stolheis fra bunn til topp hatte gjort det perfekt.
Flotte bakker. Godt preppa og blide serviceinnstilte ansatte
Fantastisk skitrekk. Ville gitt fem stjerner om servicen i heisen var bedre.
Skibåten gjør dette til det lettest tilgjengelige skisenteret om du bor i Stavanger, anbefaler turer med denne gjennom vinteren. Overraskende gode snøforhold, og skikkelig lengde på bakken, noe man dessverre ikke kan si om anleggene i Sirdal.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler