facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Scalp Aesthetics Østlandet

Scalp Aesthetics Østlandet

Info

Pigmentering av hodebunnen som gir et meget naturlig resultat!

Historie

Sted:

Make-Up Design ligger 60 km fra Oslo, og vi har en meget sentral beliggenhet med nær tilgang til offentlig transport. Vi er 5 teknikere ansatt hos Make-up Design AS og vi har hver vår spesialitet i pigmentering av huden. Marianne er vår ekspert på pigmentering av hodebunn og har tatt eksamen og blitt sertifisert som en av Scalp Aesthetic sitt internasjonale team.

Marianne har jobbet som frisør i 11 år. Hun liker å jobbe med mennesker og elsker å jobbe med former og farger. Hun er kreativ og sier aldri nei til utfordringer. Hun har sett det mange ganger hvor vanskelig det kan være for en person å oppleve hårtap og valgte en karriere som tekniker fordi hun ønsker å hjelpe kvinner og menn til å overvinne byrden av hårtap.

Adresse: Make-up Design AS, Storgata 6, 3050 Mjøndalen
Telefonnummer: 004793022409
By: Mjøndalen
Rute: Make-up Design AS, Storgata 6
Postnummer: 3050


Anmeldelser
Har tatovert bryn her og er meget fornøyd! Behandler er veldig flink til å tilpasse både form/farge og resultatet ser veldig naturlig ut! Tar også vippeløft her, og er superfornøyd med det også. Kan trygt anbefale dette stedet!
Hei. Jeg og min venninne har vært hos dere. Vi fikk permanent makeup på bryn. Det har blitt altfor sterk farge og ble skjeve bryn. Gjorde veldig vondt også. Vi Gikk til andre og fikk høre at det var stukket for dypt. Vi anbefaler aldri noen å dra hit. Dårlig service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler