facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Scandic Maritim

Scandic Maritim

Info

Tilbyr møte, kurs og konferanselokaler til alle typer arrangement. Restauranter og cafe er noe av det vi kan tilby i tillegg til overnatting.

Adresse: Åsbygaten 3, 5528 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52 86 30 00
on.mitiramletoh@tsop
By: Haugesund
Rute: Åsbygaten 3
Postnummer: 5528



relaterte søk: scandic maritim frokost, scandic maritim 17 mai, scandic maritim søndagsbuffet, scandic maritim hall, scandic maritim haugesund parkering, skalldyraften scandic maritim, scandic maritim haugesund restaurant, scandic maritim restaurant
Anmeldelser
Så hadde vi årets julebord med overnatting på Maritim i år. Og vi må bare si at matlaging. Det kan dere. Fantastisk buffe og ikke minst dessertene var nydelige. Men… Det er dessverre noen men… Servitørene hadde forsvinnende lite kunnskap om hvilken drikke dere kunne servere til gjester som ville ha noe annet en dagens vin. De klarte heller ikke å informere de som kom fra show om hvis de skulle gå og om man spurte servitørene, så forsto de ikke eller visste ikke noe. Så her var det dessverre kun maten som trakk opp. Lite annet. Etter maten så gikk vi i baren og her hadde vi mye samme problemet med bartenderne som tidligere nevnt med servitørene. Lite kunnskap om flaskene i hyllene og språkproblemer. Da jeg spurte hvilke type Rom de kunne servere, så ble jeg presentert 3 typer Whiskey. Jeg har vært på mange tilstelninger hos dere og jeg må dessverre si: Alt var så mye bedre før.
Check in: Fikk beskjed om å betale ekstra kr 200 for at jeg ikke lagt til mitt barn på 11 mnd. Noe jeg nekter for da jeg har lagt inn 1 voksen og 1 barn. Resepsjonisten sa det ikke stemte. Barnet ble urolig og fant selvfølgelig ikke bookingen min. Han ga seg til slutt. Ønsket oss ikke velkommen til hotellet, fortalte ikke hvor heisen var, fortalte ingenting om forkost, ingenting om utsjekk. Dette er basic ting jeg forventer. Da jeg kom opp på rommet fant jeg bookingen min, og der stod det tydelig 1 voksen og 1 barn. Bestilte standard rom. Fikk rom i den gamle delen. Føltes ut som jeg hadde gått inn til Russland. Lyset var forferdelig gult. Behagelig seng. Pluss for hdmi mulighet på TVen. Minibaren stod litt på halv åtte. Ingen varme i gulvet på badet. Dusj og blandebatteriet var plassert i et hjørnet inntil glassdøren. Gjør det ekstremt vanskelig for litt større mennesker å ta seg en ordentlig dusj. Ingen varme i vannet i vasken. Rommet var plassert mot veien. Masse støy fra motorsykler, biler, buss, folk. Ingen kaffe, te, kaffekopp på rommet. Kun vannkoker og 2 glass på badet. Forvirrende at skilt til treningsrommet står i alle etasjene, når den egentlig befinner seg i u-etasjen. Heisen går ikke ned, så ingen mulighet for handikappet å dra ned dit. Frokosten var veldig god. Stort utvalg. Forskjellige måter å servere egg, bacon, sjampinjong, stekte tomater, diverse stekte grønnsaker, pølser, brød, smoothie, lapper, vafler, andre søtsaker, frukt osv. En av de beste jeg har vært på. Lite folk ukedag. Eneste som trekker ned er mangel på antibac. Var ingen å se i rommet. Utsjekk: Gikk fint. Ingen "ha det bra, velkommen tilbake". Minus: Gamle rom, masse støy, dårlig service. Pluss: Sentral beliggenhet, masse parkeringsplasser rundt både privat og offentlig. Vi stod på offentlig p-hus 3 min unna å gå, billig. Frokost. Seng.
Kan ikke akkurat si at de lever opp til navnet quality. Badene ser ut som at det er mugg i alle hjørner i dusjen og generelt dårlig vedlikehold. Balkongen er skitten. A/C fungerer ikke så det er meget varmt på rommet uten mulighet til å justere. Dette kan dere gjøre bedre. Redigert: hotellet gir tilbakemelding om at jeg skal si ifra neste gang, men det skal ikke være slik. Rommet og spesielt badet skal være rent når en kommer. Og i forhold til AC så sa han i resepsjonen at "pc for justering av ac var ødelagt "
Fikk ett veldig simpelt rom, utsikt mot søppelcontainere/bakgård. Rommet var slitt og hadde bare en relativ simpel enkeltseng. Litt skuffende for nesten 2000kr per natt. Ikke helt rent heller, fant flere hår på gulvet på badet. Fikk aldri prøvd frokosten, da jeg måtte dra før kl 07, men det sies den skal være god. Trivelig betjening, - men prøver nok ett annet hotell neste gang jeg er i Haugesund.
Gammelt slitt hotell. Gangene flyter over av skitne håndklær og sengetøy. De er også fylt opp av vaskevogner og støvsugere hele dagen. Mat rester og pizzaesker ligger rundt i Gangene fra kvelden før til langt ut på dagen. Det er faktisk bare en eneste grunn til å være på dette hotellet, frokosten. Den er helt fantastisk. Rom: Slitt. Ukoselig. Fremkommelighet til fots: Bra. Mat og drikke: God frokost.
Hadde booket rom for nyttårsaften med mat og show. Rommet var veldig bra. Buffen skulle inneholde blant annet hummer og ikke kanari, men ribbe. Det fantes ikke spor av noen av delene. Men en matkø som såg ut som fra filmavisen under andre verdenskrig. Salen var fullt opp så den eneste som kunne ha goder av det måte være eieren. Har heldigvis mange andre steder å bidra med mine penger en dette arrangementet.
Vedkommende i resepsjonen var ikke helt den «fremoverlente» typen. Vi kom i 1240 tiden og innsjekk var ikke før kl.15. Fikk satt bagasjen i et avlåst bagasjerom og gikk en tur på by’n Vedk som sjekkes oss inn da vi kom tilbake for innsjekk var mer «fremoverlent». Kaffemaskinen virket m en kaffekapsl. MEN den virket ikke uten kaffekapsel slik at min bedre halvdel som kun drikker te. ikke fikk seg te… Flere andre slike kaffemaskiner kan virke uten en kapsel når en vil ha seg en kopp te… Vi hadde ett deluxerom rom. Ikke særlig deluxe må jeg si. Kun utsikten over sundet var ok.
Bodde her for en helg ifm bryllup. Sentral og fin beliggenhet ved vannet. Rommene var helt greie, ikke helt moderne men gjorde jobben sin. Men det er ingenting som kan slå frokosten!! Mer variert og delikat frokostbord har jeg aldri sett! Spesielt vil jeg trekke frem honningkaka, omelettkokken, de arme ridderne og drikkeutvalget. Kommer garantert tilbake!
Frokosten trekker opp her, så om du syntes frokosten er viktig, så kan du trygt velge dette hotellet. Ellers litt slitt og kunne trengt et par heiser på noen av inngangene så hadde hotellet virker mye mer "tilgjengelig"Rom: 3/5
Bestilte rom her for opphold under jobbreise. Ansatte leser bare 4 øverste linjene av mailene så vær klar for å gjenta deg selv i det kjedsommelige. Slitne rom med hår i dusjen og ansatte som lager sine egne regler etter hvilken dag det er. Opplever også å bli bombet med reklame i mailboksen etter å ha bestilt rom her.Rom: 1/5
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Scandic Maritim.

Haugesund overnatting med frokost

åpningstider, plassering. Åsbygaten 3 kart bykart, satellitt visning. Scandic Maritim adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Scandic Maritim. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Scandic Maritim med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Strandgaten Gjestgiveri Strandgaten Gjestgiveri 64 meter God seng, rent rom og vennlig vertinne
Thon Hotel Saga Thon Hotel Saga 293 meter Mitt første rom var litt utdatert og det låg ved heisen men jeg fikk byttet rom etter...
Scandic Haugesund Scandic Haugesund 606 meter Dette er eit av dei dårlegaste hotella eg har budd på. Rommet var veldig støvete, gen...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler