facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Scandic Nordfjord

Scandic Nordfjord

Info

Scandic Nordfjord og har 54 gjesterom og 44 gjesterom på avd Bryggen. Hotellet har restaurant, møteavdeling, eige treningssenter og SPA.

Historie

Scandic Nordfjord har 54 velutstyrte gjesterom med 110 sengar + 44 rom med 80 sengar på avdelning Bryggen.
Hotellet har restaurant med eit godt kjøkken, bar, ny og moderne møteromsavdeling for inntil 250 personar samt nytt badehus med SPA og treningssenter.

Adresse: Sandplassen 1, 6770 Nordfjordeid
Telefonnummer: 57863333
on.lletoh-drojfdron@gnikoob
By: Nordfjordeid
Rute: Sandplassen 1
Postnummer: 6770



relaterte søk: bryggen hotell nordfjordeid, nordfjord hotell nordfjordeid, sentrum hotell nordfjordeid, nordfjord hotell badehuset, overnatting nordfjordeid, scandic skien, nordfjord hotell restaurant, scandic o
Nærliggende lignende selskaper
Bryggen Hotel Nordfjord As Bryggen Hotel Nordfjord As 322 meter Greit. Alminnelige rom. Selvbetjening via hovedhotelllet. Tungvint uten bil.
Anmeldelser
Har hatt en fantastisk helg på hotellet med familien.
Trivelig og hyggelig hotell,rent og ryddig. Blid og hjelpsomme medarbeidere på hotellet.
Rask og hyggelig betjening. Fint rom. Bra frokost. Sprit til hender var godt synlig. Men ved frokost var det ikke mye som minnet om at vi har en Corona epidemi. Men en får passe på godt selv.
Et fint opphold med mye for pengene. Vi var tre damer som ikke kunne vært mer fornøyd med massageterapauten, han anbefales på det varmeste. Stjernene går til han.
Supert sted. God mat, flott betjening og fine fasiliteter.
Imponerende hotell egentlig. Trekker ned da innvendig er hotellet noe slitt og gammelt. Rommet var flott. Vi hadde hund og med får ut på plenen bak hotellet gjorde at vi slapp å gå gjennom alle gangene innvendig!
God mat og fint hotell
Anbefaler å booke annet enn mail, for reservasjonen var ikke i systemet når vi kom til hotellet, men resepsjonisten var meget behjelpelig med å skaffe et familierom.
Til tider underbemannet. Ikke spesielt tiltalende retter på menyen. Spesielt dårlig presentert på tallerkenen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler