facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Scandic Rock City

Scandic Rock City
Hippe rom på et elegant hotell med bar og restaurant. Frokost, parkering og Wi-Fi er inkludert i prisen.
Adresse: Sverres gate 35, 7800 Namsos, Norge
Telefonnummer: 74 22 40 00
Stat: Trøndelag
Distrikt: Namsos
By: Namsos
Rute: Sverres gate
Husnummer: 35
Postnummer: 7800


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
Finere og mere spennende enn andre Scandic Hotell. Frokost mangler det lille ekstra i forhold til Scandic i Trondheim
Flott sted nFabelaktig utsikt og god nærhet til sentrum. Rommene er helt standard, men utsikten er som sagt flott. Det bør huskes at utsikten er enda hyggeligere fra de øvre etasjene. Dette bør huskes på når man booker. Gjestene får en artig hilsen fra noen av de kjente rockerne fra distriktet på flere av rommene og det gir litt liv til rockehotelllet. Jeg er ikke fornøyd med sofaen på rommet vi fikk og det skal jeg informere om ved avreise. Den var beklageligvis alt for hard.nHelhetsinntrykket et likevel at dette er et glatt hotell og jeg gleder meg allerede til frokosten i morgen. Jeg vet den er bra fra flere tidligere besøk.
Pga nattestengt E6 Steinkjer-Grong, ble jeg omdirigert via Namsos og måtte bare ha en plass å sove.nSærdeles hyggelig og omgjengelig nattevakt da jeg kom rundt midnatt. Veldig hjelpsom.nVirker som det er litt liten hotell-konkurranse i området. For jeg måtte betale 400 kr MER for et lite rom her enn på et Thon Hotell lenger sør i landet natta før. Frokosten var heller ikke av samme standard. Men bevares. Alt var MER enn godkjent. Sov som en stein i ei litt for mjuk seng. Og frokosten mer enn god nok til en lang kjøretur. Veldig stilig med at Rock City-merkevaren er så til de grader gjennomført på hotellet. Med Åge-tekster på golv, vegger og tak...... Og å sitte i frokostsalen med DEN utsikten over by og fjord, gjorde at jeg helt glemte tida........ Alt i alt en positiv opplevelse. Men noe stiv pris for bare 6-7 timer søvn.
Super service og glad jeg prøvde kokkens biff! Nydelig mat.
Vi ble møtt av en hyggelig resepsjonist når vi ankom hotellet. De serverte middag i restauranten frem til kl 21 eller 22.nVi fikk rom i tredje etasje. Stort bad. Det var kjøligere på badet enn i rommet. Aircondition virket ikke. Et lite vindu som kunne åpnes. Hotellet er nærmeste nabo til Trønderrock museet Rock City..nPrudence bilen stod utenfor.nGod frokost med diverse pålegg, egg og bacon.nGratis parkering på utsiden.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler