facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Scandic Syv Søstre

Scandic Syv Søstre

Info

Mellom fjell om fjord på Helgelandskysten - velkommen til uformell atmosfære med lokal kunst og kortreist mat på Scandic Syv Søstre.

Historie

Hos Scandic Syv Søstre er vi opptatt av den gode gjesteopplevelse. Hos oss skal det være som å komme hjem - til Helgeland. Lokal historie, matkultur og naturopplevelser er noe som vi ønsker våre gjester skal få oppleve ved sitt besøk hos oss.

Siden 1965 har hotellet vært til stede i bybildet og har utviklet seg til å være et unikt tilskudd til regionen. Samlokalisering med Kulturbadet i Sandnessjøen gir en unik mulighet til å kombinere og et opphold på Helgeland med kulturelle opplevelser, arrangement og besøk i badeland.

Hotellet åpnet på nytt i 2014 med en utvidet kapasitet på 340 gjestesenger. Blant våre 165 rom vil du finne seks suiter i 10. etasje, moderne standardrom, flotte superiorrom, handicaptilpassede rom og diverse romløsninger spesielt tiltenkt familier eller lag på reise.

Med våre seks møterom og to konferansesaler har vi en samlet konferansekapasitet på 600 gjester.

Spør oss om hvordan vi kan best tilrettelegge for din reise, møte eller arrangement.

Om du kommer til oss på forretningsreise, ferie, kurs eller konferanse så ønsker vi deg et behagelig og minneverdig opphold hos oss.

Adresse: Torolv Kveldulvsonsgate 16, 8801 Sandnessjøen, Nordland, Norway
Telefonnummer: 4775065000
moc.sletohcidnacs@ertsosvys
By: Sandnessjøen
Rute: Torolv Kveldulvsonsgate 16
Postnummer: 8801



relaterte søk: clarion hotel sandnessjøen, julebord sandnessjøen 2018, scandic sandnessjøen restaurant meny, restauranter sandnessjøen, scandic kysten, scandic bodø, overnatting sandnessjøen
Anmeldelser
Meget bra hotell! Anbefales! Perfekt beliggenhet, badeland, kino og bibliotek i samme bygget. Et steinkast unna kjøpesenter. Upåklagelig frokost og restauranten har en meny en skal lete lenge etter! Lokale/kortreiste råvarer, tilberedt på en fantastisk måte. Meget flotte rom. Hotellsjefen har en lidenskap for hotelldrift man sjelden finner i dag. Service; terningkast 6
Servitør i restaurant dårlig forberedt. Kunne ikke menyen. Bad på rommet meget nedslitt. Dårlig renhold på badet. Deler av sjampoflaske før tidligere gjest lå igjen. Meget hyggelig servitør på frokosten.Rom: 2/5
Jeg reiser en del pga jobb og verv, og anser meg selv å være en erfaren hotellgjest. Når jeg er i Sandnessjøen for å jobbe på sykehuset, bor jeg alltid her. Dette er uten tvil det beste hotellet jeg bor på i hele landet. Jeg får alltid fine rom og utsikten er upåklagelig med Dønnamannen i vest og Syv søstre i øst. Frokosten er kjempegod, og resturanten serverer førsteklasses retter, tilberedt av lokalt produserte råvarer. Når jeg skal ha med meg mann og barn til Sandnessjøen, legger de til rette for oss så de har det som "plommen i egget". Fantastisk service hver gang! Mann og barn pleier å ta seg en tur i badehallen på dagtid, og når jeg har fri blir jeg med glede med de for en dukkert. Badehallen har vannsklie, boblebad, badstue, varmebasseng, m.m. Dette hotellet anbefales på det sterkeste!
Det kan vel knapt bli bedre enn dette Her er alt på stell.Rom: 5/5
Flott hotell og knall beliggenhet men klønete parkeringsmuligheter. Så ikke maks 4 timer skiltet og matet på med penger til 2 dager parkering da vi skulle ut til Myken. Ingen mulighet til refundering eller å kunne avslutte parkeringen er ikke bra nok!
Svært høy standard, veldig hyggelig servitører og ansatte.
Fikk tildelt et allergirom som tydeligvis hadde stått tomt veldig lenge! Trekket på dyna var fullt av sorte flekker - mugg!!! Fikk da et annet allergirom med vegg til vegg teppe. Kjøpte ei flaske vann - type Telemark 0,5l til den nette sum av kr 53,-! Trivelig betjening, men dette veier desverre ikke opp mot dette oppholdet.
Jeg husker jo hotell Syv Søstre fra ungdomstida på 19-60-tallet. Da var Syver'n, ikke bare stor - den var størst!! Jeg var innom hotellet her om dagen, bare på dagsbesøk. Det så flott ut og service'n var god. Så kunne jeg sitte ned med en kaffe, og mimre om det lykkelige sekstitallet på Helgelandskysten. Å du, kor æ mimra!!
Lite å utsette. Men det er svært irriterende når man presiserer med ettertrykk at man vil ha biffen så lite stekt som mulig og allikevel får den godt over medium. Pga tett program hadde jeg ikke tid til å sende den ut igjen, noe jeg ellers ville gjort. Frokosten var sånn nesten 4 stjerner. Manglet bacon!! En 6 cm bit på hvert speilegg teller ikke nemlig.Trekker også for manglende skoskje på rommet. En rimelig liten detalj som betyr mye for mange.
Rent og pent. Hyggelige folk og god mat.Rom: 5/5
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Scandic Syv Søstre.

Sandnessjøen hotell

åpningstider, plassering. Torolv Kveldulvsonsgate 16 sandnessjøen restaurant kart bykart, satellitt visning. Scandic Syv Søstre adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Scandic Syv Søstre. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Scandic Syv Søstre med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Soprano Mat og Vinhus Soprano Mat og Vinhus 181 meter God mat til ålreite priser. Veldig generøse og mettende porsjoner. Maten ble levert ...
Scandinavie kafe Scandinavie kafe 291 meter herlige elgkarbonader og trivelig miljø
Kaffekverna As Kaffekverna As 654 meter Helt ok plass og slå seg ned på. Fikk levert kakaoen fort men da var den kald og utva...
Sandnessjøen Camping Sandnessjøen Camping 11 km Hyggelig betjening, flott om du kan parkere ut på svalfjellet. Flott med fiskeørn som...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler