facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for scandinavianphoto.gallery

scandinavianphoto.gallery

Info

Photographs from Scandinavia

Adresse:
By: Jessheim



relaterte søk: Scandinavian Photo kundeservice, Scandinavian Photo brukt, Scandinavian photo photo, Scandinavian Photo Black Week, Scandinavian Photo retur, Scandinavian Photo Studentrabatt, CEWE photos, Kamera nettbutikk
Nærliggende lignende selskaper
DJ RODDY DJ RODDY 590 meter I was raised on rock, I got rhythm in my soul I was born to love the beat I was made ...
Martila Fotografi Martila Fotografi 862 meter Fotograf Fred-Stian Martila tar bilder av det meste og de fleste! Se www.martila.com ...
KNAI MEDIA KNAI MEDIA 2 km Vi fanger det magiske øyeblikket og visualiser din historie uavhengig av sjanger og f...
Anna Bober Photography Anna Bober Photography 6 km Vi tok familie-/nyfødtfotografering hos Anna og er veldig fornøyd med resultatet. Hun...
Anmeldelser
God service, kunnskapsrike, tar seg god tid og gode priser. Har en gang opplevd arroganse fra en ansatt som virket lei av meg.. Derfor karakter fire fremfor fem.
Har vært kunde gjennom flere år. Alltid god service formidlet av et særdeles kunnskapsrikt personale. Konkurransedyktige på pris.
Har hatt problemer med kamera mitt nå i flere omganger og det samme skjer igjen og igjen. Jeg må innom 3 eller 4 ganger før de i det hele tatt tar det inn. Og når det blir tatt inn, så viser det seg at det var noe galt. Blir alltid møtt med overlegenhet og "det må nok være deg" holdningen.
For en service og for et hyggelig sted! Det kan ikke gjøres bedre..Og mannen som heter Stein Hægeland var den som hjalp meg med en gang jeg kom opp. Jeg kommer tilbake og anbefaler dere på det varmeste..
Slenger meg på hva flere skriver her. Utrolig arrogante folk som jobber der, unnskyld meg for at jeg kommer innom butikken for å potensielt legge igjen flere tusenlapper. Må faktisk igjennom bunnen i bøtta for å nå nivået på servicen de gir.
Var innom i dag og kjøpte en Røde mikrofon til mobilen. Flott service, raskt og greit. Og kjempefin butikk med masse spennende varer. Anbefales!
Utrolig bra service og hyggelig ansatte!
Grusomt, en gjeng gamle cowboys som ødelegger dagen din garantert. Bunn på servise. Lær kundebehandling eller la de unge jobbe. En gammel dinosaur som sitter i kasse sutrer litt for mye og skremme kundene. Foto.no er mye mye bedre på service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler