facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Schala & Partners Kalbakken

Schala & Partners Kalbakken
Adresse: Nedre Kalbakkvei 2, 0950 Oslo, Norge
Telefonnummer: 95 19 51 35
Stat: Oslo
Distrikt: Oslo kommune
By: Oslo
Rute: Nedre Kalbakkvei
Husnummer: 2
Postnummer: 0950


åpningstider

mandag: 09:00–17:00
tirsdag: 09:00–17:00
onsdag: 09:00–17:00
torsdag: 09:00–17:00
fredag: 09:00–17:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
Athene Spaces - Utleie av kontorer og enkeltpulter Athene Spaces - Utleie av kontorer og enkelt... 6 km "Utleie av kontorer og enkeltpulter i åpent landskap i Oslo. Utleie av kontorer ...
Nordvik Bygdøy Allé Nordvik Bygdøy Allé 10 km Jeg kjøpte ny bolig av Fredrik Langsø i Nordvik Bygdøy Allè og ble positivt overraske...
BNnæring BNnæring 11 km
Hertz Bilpool Hertz Bilpool 11 km Elendig
Anmeldelser
Meget useriøst megler firma. Dem lover skyhøye salgs summer på befaringer som ikke gjenspeiler virkeligheten. På vår befaring synes megler det var lurt å legge den ut for 6000.000, men fortalte at hun hadde vert overrasket om den ikke gikk for nærmere syv millioner. Etter kontrakten var signert, var det kun Finn .no, som tok seg av salget. De første par visningene var det ikke en person innom. Dette tyder på at boligen hadde blitt lagt ut for en sum som ikke gjenspeilet markedet. Vi la først ut i 6mill, så 5,8, så 5,5, så 5,3. Fortsatt ingen salg, også lite folk på visning.
Dette pågikk i 8 måneder som påførte oss enorme kostnader i forhold til vår bo situasjon. I løpet av disse månedene klarte ikke selger å få inn en eneste person på visning for uten om noen som kom på visningen mot slutten takket være finn. Her var det tydelig mangel på strategisk salg av bolig fra starten.
At det var ett utfordrende market vi solgte i stemmer, men det er fortsatt megler sin oppgave å følge opp og få solgt. Vi ente opp med å måtte trekke salget fordi vi ikke fikk den solgt. Her viste Shala og partners lite forståelse, og fakturerte oss en faktura på rundt 93.000,- NOK. Vi ble sjokkerte!, vi fikk riktig nokk redusert den til 78.000,- fordi dem trakk ett «etablerings betyr» på 10.000, og fjernet en annonsering til «5000», som dem hadde plusset på ekstra ved «feiltagelse». Men det er likevel 78 tusen. Trukket ifra «obligatoriske priser, skulle de i tillegg ha 20 tusen får tidsbruk. Dette var dårlig informert om da kontrakten skulle signeres, og vi mener dette burdet bli trukket tilbake ved ett så dårlig salg, Megler firma skulle rettet opp å tatt den kostnaden til Megleren. Nei dette er ett svært useriøst firma som jeg vil anbefale folk å styre unna. 
Det finnes mye bedre megler firma der ute, og jeg anbefaler på det høyeste å bruke noen som har mer motivasjon og driv får å selge for deg.
 Jeg har flere bekjente som jobber i eiendoms firma som har sett på denne saken med sine ledere får å diskutere hva som gikk galt, og begge firma har kommet opp med samme svaret: Dårlig strategisk planlegging.
Vi gidde S&P en mulighet til å rette opp, men dem ønsket ikke å rette opp. Som betyr at holdingen gjenspeiler hele bedriften. Vår leilighet lå på Grunerløkka, det kan godt være at andre avdelinger har bedre meglere, men vi fikk prate med Dagelig leder / Partner Bård Tisthamar som fortsatt ikke ønsket å rette opp. Ett firma som er mer opptatt av å hanke inn penger en å yte god kunde service, og skape tillit til kunden. Det får meg gjør at jeg ikke ville følt meg trygg på å bruke Schala & Partners som firma igjen i fremtiden.
Meglerne på Schala, Kalbakken er en profesjonell og trivelig gjeng. De har vært til stor hjelp, og var med oss gjennom en salgsprosess uten noe rot.
Styr unna! Megler møtte ikke opp på befaring.
styr unnanelendig firma
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Schala & Partners Kalbakken med offentlig transport


Kalbakkstubben 80 meter
126
25
68
Kalbakkveien 90 meter
25
31
31E
Kalbakken 370 meter
4
5
Flaen 390 meter
126
31
380
390
4B
5B
68
FB1
Rødtvet 420 meter
4
5

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler