facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Schmidt Kjøkken Stavanger

"Hos Schmidt Kjøkken, Bad & Interiør favner vi bredt med både klassisk og moderne kjøkkeninnredning. Vi lar det være opp til deg å velge hvilken farge, form og innredning ditt nye kjøkken skal ha.Hos Schmidt ønsker vi å lage komplette løsninger hvor du har innflytelse på selv de minste detaljer. Vi forstår viktigheten av et personlig hjem med samhørighet. Derfor tilbyr vi et vell av bad- og interiørløsninger som kan kombineres slik du ønsker det. På denne måten kan du skape en forbindelse mellom stue, bad og garderobe gjennom innredningen."
Adresse: Luramyrveien 25 A, 4313 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 004747664000
By: Sandnes
Rute: Luramyrveien 25 A
Postnummer: 4313


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: schmidt kjøkken drammen, schmidt kjøkken tønsberg, schmidt kjøkken slependen, schmidt kjøkken alnabru, schmidt kjøkken skøyen, schmidt kjøkken kristiansand, schmidt kjøkken erfaringer, schmidt kjøkken porsgrunn
Nærliggende lignende selskaper
Kvik Stavanger Kvik Stavanger 104 meter Kjempe fornøyd med servicen her. Vi kommer såvidt innfor døren før vi blir møtt av en...
Njærheim Rør As Njærheim Rør As 8 km Din rørlegger i Sandnes og Rogaland!
Anmeldelser
Jeg er super fornøyd med leveransene fra Schmidt Kjøkken i Stavanger. Helt fra første møte med design og planlegging av løsninger når vi skulle renovere hele leilighten vår. Kjøkken, garderober og bad ble bare helt perfekt og når det ble toppet av nye hvitevarer fra NEFF, Quooker krane med kullsyre og innebygget vinskap fra Temptech, så ble det bare helt supert. Og for ikke å glemme håndverkerne som leverte et ferdig montert produkt med en nøyaktighet som de skulle være stolte av. Jeg kan på det sterkeste anbefale Schmidt som leverandør. Hilsen en fornøyd kunde.
Kjøpte et helt nytt hus i 2019. Kjøkkenet ble levert av Schmidt. Fra starten var det mange problemer; koketoppen fungerte ikke, kjøkkenøyen var feilplassert, oppvaskmaskindøren var ikke «flush» med resten av skuffene og flere kosmetiske feil med skapene. I 2023 måtte vi ha nytt kjøleskap fra Electrolux som ble dekket gjennom reklamasjon - installert av et servicefirma Electrolux benytter. Da trengte vi at Schmidt kom å justerte døren, som var årsaken til at vi måtte skifte kjøleskapet i første omgang. Da skulle Schmidt ha betalt for det selv om det er en klar reklamasjon! Inkompetent og dårlig kundeservice svarer ikke på e-post og tlf. Etter ekstremt mye styr og mas er alt fikset, men anbefaler ikke.
Super fornøyd med kjøkkenet fra Schmidt Kjøkken. Veldig kunnskapsrik og serviceminded medarbeidere som gjorde valg og kjøp av kjøkken til en god opplevelse. Anbefales!
Forhandler har stort utvalg av fronter og løsninger etter ditt ønske. Kjøkkenet er av høy kvalitet og kan by på unike løsninger. Pakken rundt leveransen er dessverre av dårligere kvalitet og lever ikke opp til prisklassen som forhandler operer i. Måtte etterlyse mye informasjon fra forhandler selv i stedet for at de holdt meg oppdatert om fremgangen i prosjektet. Mye dårlig planlegging/håndverk for forhandler sin side førte til forsinkelser. Fem måneder etter avtalt leveringstidspunkt er kjøkkenet mitt fortsatt ikke komplett. Som kompensasjon for dette har jeg fått tilbud om en grillpanne med verdig 2000kr, og til og med den har jeg enda ikke fått. Må nokk minne på om den og.
Super service av hyggelige ansatte og lekre løsninger til gode priser. Anbefales!
Fantastisk flott butikk, her blir du ivaretatt og lyttet til! Anbefales
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler