facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Åse Fagervik Art

Åse Fagervik Art

Info

Velkommen til min kreative og fargerike verden! Se også min webside: www.asefagervik-art.com
Instagram: asefagervik

Historie

Mitt navn er Åse Marie Fagervik, bor i Trondheim, men kommer opprinnelig fra Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Min store lidenskap er maling, og da hovedsaklig akrylmaling, noe som gir meg masse inspirasjon, glede og energi. Er veldig glad i sterke, klare farger, noe som kommer til uttrykk i mange av mine bilder.

Jeg finner inspirasjon i så mye. Fargene, lyset, sjelen, kjærligheten, evigheten og medmenneskelige forhold. Lagrer og noterer inntrykk på de fleste og underligste steder og arenaer. Gjennom kunsten ønsker jeg å bidra med noe positivt for andre. Det gir mening når mine bilder gleder og rører ved noe i andre mennesker.

Tenker ofte på min kjære mamma når jeg maler, skulle så gjerne delt denne gleden med henne, hun fikk dessverre ikke sett noe av det jeg har laget. Men velger å tenke at hun følger med meg uansett <3

På denne siden kan interesserte følge med på min videre utvikling, nye malerier legges ut etterhvert. Du kan også følge meg på min webside www.asefagervik-art.com og på Instagram som "asefagervik".

Håper du finner noe du liker i noen av maleriene mine, og tusen takk for at du lånte meg litt av din tid.

NB! Jeg forbeholder meg retten til å lage trykk, postkort , illustrasjoner etc. ut av mine malerier, det være seg maleriet i sin helhet, eller kun et utsnitt. Mine verker er beskyttet av Åndsverkloven.
©Copyright.

Ta gjerne kontakt, om det er interesse for å kjøpe bilder eller om du har spørsmål rundt det jeg holder på med.

E-post: [email protected]
Mob: 915 43 427

Se også min webside for info vedr kurs, utstillinger etc:
www.asefagervik-art.com

Adresse: Lykkestien, 7053 Ranheim Trondheim, Norway
Telefonnummer: 91543427
moc.tra-kivregafesa@tsop
By: Trondheim
Rute: Lykkestien
Postnummer: 7053 Ranheim



relaterte søk: Åse Fagervik bilder
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Åse Fagervik Art. Lykkestien kart bykart, satellitt visning. Åse Fagervik Art adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Åse Fagervik Art. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Åse Fagervik Art med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler