facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sebastians Food & Drinks

Sebastians Food & Drinks

Info

Sebastian`s Food & Drinks ligger godt plassert på Indre kai. Vi har en amerikansk inspirert meny, med fantastisk mat og god drikke til en fornuftig pris.

Historie

Sebastians er vår nyeste restaurant lokalisert på Indre kai i Haugesund. Vi er en amerikansk-/meksikanskinspirert restaurant og tilbyr alt fra en saftig hamburger, gode biffer og meksikanske retter som fajitas og burritos. Vi har også byens største cocktailmeny.

Hos oss kan du også bestille take away!

Adresse: Smedasundet 88, 5527 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 46977444
on.mutnevni@tsop
By: Haugesund
Rute: Smedasundet 88
Postnummer: 5527



relaterte søk: restaurant haugesund, india gate haugesund, cafe mm, biff haugesund, il forno haugesund, beste burger i haugesund, egon haugesund, sjømat restaurant haugesund
Nærliggende lignende selskaper
FLYTTEN PUB FLYTTEN PUB 93 meter God atmosfære og hyggelige gjester. God live musikk med en booking ansvarlig som pers...
Anmeldelser
Sebastian restaurant er en absolutt glede, og deres forrett Sampler Platter er en sikker vinner. Du kan ikke gå galt med det! Jeg valgte papas bravas, rosenkål definitivt en av mine favoritter, den lekre Chim Chim Shrimp og den sprø Cavolfiore Fritto. Og la oss ikke glemme stjernen i showet, den smakfulle Tzatziki. Hvis du ønsker å prøve litt av hvert, er denne kvartetten det perfekte valget. Sterkt anbefalt!
Nydelig middelhavsmat. Innendørs sitteplasser er vakker, servicen er god og maten er velsmakende. Jeg elsket forrettsprøvetakeren, men jeg synes den er litt dyr. Jeg vil definitivt komme tilbake.
Mat, service og atmosfære var utmerket! Unike oppskrifter blandet med tradisjonelle tilberedninger av favoritter. Prøv rosenkålen! Sjenerøse porsjoner, servert i komfortable omgivelser. Skal planlegge en tur for å komme tilbake og ta med familien min!Mat: 5/5
Mitt første besøk, likte det. Serveren var vennlig og imøtekommende. Jeg elsker middelhavsmat og dette skuffet ikke. Partneren min hadde Med-pizzaen, som var deilig, og jeg hadde kyllingkebaben med ris og gresk salat, alt veldig bra. Alt i alt en fin opplevelse og veldig tilfredsstillende.Mat: 5/5
Gjestene mine og jeg scoret til lunsj i dag. Med erfaring foran og bak i huset leter jeg alltid etter tegn på en veldrevet restaurant. 1/ Rene og presentable toaletter, gulv og spiseflater. 2/ Et åpent kjøkken. Du kan se kokken og kokken kan se deg. 3/ Er jeg en sjekk eller en gjest til etablissementet? 4/ En variert og sunn meny. 5/ Oppmerksomhet på nivå med lokalets størrelse. 6/ Den samme entusiasmen ved reservasjon, ankomsthilsen og utgang. Kokken Fidel og Leslie vår svært oppmerksomme vert og service scoret femmer over hele linja. Takk Sebastians middelhavsrestaurant.
Sebastian's har en ny plassering på 6th street, i stedet for deres tidligere plassering på 7th. Og vi er glade for at disse gutta er tilbake! Tjenesten er 10/10, maten er 10/10 og stedet ser bra ut totalt sett. Deres biff er helt deilig og priset veldig bra. Bare innendørs sitteplasser, men stedet er godt innredet og føles som om du er på en høyere restaurant, men uten den store regningen. Anbefaler virkelig å besøke!
I en verden hvor det ofte haster med å spise ute, legemliggjør denne middelhavsrestauranten kunsten å spise i rolige omgivelser. Det rolige tempoet tillot oss å nyte hver bit og delta i samtaler uten å føle oss forhastet. Det er et sted hvor du virkelig kan slappe av og nyte selskapene dine.Mat: 5/5
Kjempegod! Jeg elsker lammekoteletter. Mitt andre favorittsted for dem nå. Det andre stedet har utrolig ris. Men mozzarellapinner, poppers og zucchinipinner er vi på punktet. Veldig varmt inne. Søt sted med god service, men varmt. Ta ut neste gang kanskje.
Kom hit på en veldig varm lørdag, selv om Long Beach-området IKKE er kulere enn Los Angeles. De har komfortable uteplasser på fortauet der gatetrafikken ikke er truende. Menyen deres er Middelhavet, som er en blanding eller Midtøsten og italiensk. Tjenesten var vennlig, men ikke veldig oppmerksom. Måtte gå inn på restaurant for å få bestilt iste og deretter sugerør. Vennen min bestilte lasagnen$14, iste$2 og jeg fikk lammekoteletter m/stekt grønnsaker med Tabbouleh-salat$20, og vi delte Calamari Fritti$12. Ganske rimelige priser. Calamari var veldig bra men menyen sa at de kom med en KRYDRET marinara, men det var bare kjedelig, så de ga meg litt chiliolje overraskelse! som var ganske krydret og godt. Lammekoteletter 3 var perfekt tilberedt og deilig, men Tabbouleh-salaten var ikke den tradisjonelle med bulgur og persille, men en variant med semule 'perler' og nesten ingen persille. Til hans ære, eieren antar jeg serverte maten vår og sa ikke noe problem hvis jeg ville bytte salaten. Smakte den ikke til han gikk og det var OK, litt bittert, men jeg nøt lammekoteletter og ble mett. Venninnenes lasagne var en stor porsjon, men smakte annerledes enn på et italiensk sted, og hun sa at det var helt OK. Hun fikk en fin salat med. Jeg ville gå tilbake for lammekoteletter alene, men det var andre elementer på menyen jeg vil prøve.
Hadde shish kebab. Filet mignon var fin og mør og velsmakende. Imidlertid var grønnsakene litt kjedelig og OK. Risen kunne ha mer smak. Atmosfæren er flott til slutt verdi for prisen er ikke der. Jeg vil fortsatt anbefale Chicken Madison. Nesten $30 for tallerkenen. Kanskje hvis du kaster i fem stykker filet mignon i stedet for fire kan det øke til fire stjerner.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler