facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sebu Bil & Bensin

Sebu Bil & Bensin

Info

YX Heggenes
Meca Bilverksted
NAF Bilberging

Adresse: Vindevegen 1, 2940 Heggenes, Oppland, Norway
Telefonnummer: 61342920
By: Heggenes
Rute: Vindevegen 1
Postnummer: 2940



relaterte søk: sebu bil og bensin åpningstider, yx heggenes
Anmeldelser
Fikk hjelp av dem via NAF, utrolig hyggelig og hjelpsom kar hentet oss på Bygdin og kjørte oss ned til verkstedet på bilplanet til NAF bilen. Fikset feilen med en gang og utrolig rimelig. ANBEFALES!
Jeg opplevde at firmaet anstrengte seg for å gi et godt tilbud i et tilfelle på personbiltilhenger og i et par tilfeller på dekker og felg. God kommunikasjon og oppfølging på dekker som hadde noe leveringstid.
Tusen takk for god veiledning og fantastisk service ved lading og bytting av mine batterier på avdeling Heggenes ved Ragnar Tjenesten: Batteri
Utroli service innstilt betjening. Helt klart mitt første valg. Ryddig og fin stasjon
Veldig god og fin kundeservice og billige på dekkene sine osv.
Veldig bra plass. Kan ikke vurdere verkstedet, for der var jeg ikke. Fikk veldig god hjelp og veiledning til å velge nye vinterdekk. Fikk raskt time for omlegging, til et tidspunkt som passet meg godt. De er veldig fleksible på dette. Venta inne på bensinstasjonen, og fikk valget mellom te, kaffe eller kakao mens jeg venta. Denne fikk jeg. Hyggelige og raske folk i dekkavdelingen og hyggelige og hjelsomme folk på stasjonen. Flere som fikk hjelp ute mens jeg venta. Anbefales.
En av få bensinstasjoner som fortsatt kan hjelpe deg med bilproblemer. Vi punkterte på riktig sted. Så flaks burde nesten ikke være lov på en søndag kveld. Plugga dekket og vi var kjapt tilbake på veien! Utrolig bra service!
De gjør jobben
God service hjelper til når de kan en møteplass for oss i Østre slidre
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler