facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Select Flavour AS

Info

Liten, men betydningsfull nisjeleverandør med stor bredde innenfor ulike kategorier mot hovedsakelig HoReCa-og baker/konditor, samt nettshop til private.

Historie

Select Flavour er er et merkenavn, eid av Select Gruppen AS, og ble introdusert til det norske markedet i 1996. Bak dette merket finner vi fagfolk fra hotell- og restaurantbransjen. Helt siden starten har man jobbet aktivt for å tilby bransjen et spennende og unikt spekter av produkter – uansett om du er innenfor HoReCa markedet, bakeri – og konditori, butikk/delikatesse – eller er en matentusiastisk person.

Selskapet er i dag markedsledende på alkohol for matlaging, og har store ambisjoner innenfor dessert segmentet – herunder innebefattet bakeri- og konditori segmentet.

Select Gruppen AS tilbyr gjennom merkene: Select Flavour og Pronto Pietro, et bredt utvalg av produkter innenfor bl.a. følgende produktgrupper:

Sjokolade
Gelato
Soft is
Marsipan
Bakefyll/sukkermasser
Printersystemer
Farger
Matalkohol
Dekor
Non-food
Maskiner & utstyr

Adresse: Lillevarskogen 5, 3160 Stokke
Telefonnummer: +47 48 20 10 00
By: Stokke
Rute: Lillevarskogen 5
Postnummer: 3160


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Select Fruktpuré
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Select Flavour AS.

Stokke produkt/tjeneste

åpningstider, plassering. Lillevarskogen 5 kart bykart, satellitt visning. Select Flavour AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Select Flavour AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Select Flavour AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler