facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Select.no

Select.no

Info

Velkommen til Select. Vi vil glede og inspirere deg, og tilby gode produkter til deg og ditt hjem Vi er på plass her hverdager mellom kl 8:00 - 16:00.

Historie

Select AS er ett av Norges eldste postordrefirmaer med nesten 50 års erfaring fra bransjen. Vårt produktspekter strekker seg fra sko, klær, accessoirer, helse & velvære, nyttige produkter og interiør & pynt. Besøk oss gjerne på www.select.no.

Vi tar gjerne i mot spørsmål, kommentarer, tilbakemeldinger og forslag på vår Facebook-side. Vi forbeholder oss retten til å redigere eller slette innlegg som inneholder banning, krenkende kommentarer, trusler, personangrep eller andre uttalelser som bryter med norsk lov. Vi tillater heller ikke spam eller markedsføring fra andre aktører.

Av personvernhensyn og for din egen sikkerhet tillater vi ikke at du legger ut personlig informasjon slik som kundenummer, adresse, telefonnummer eller annet som kan identifisere deg. Ta heller direkte kontakt via privat melding her på Facebok, på telefon eller e-mail dersom du trenger å oppgi slik informasjon.

Vår oppgave

Vi ønsker å tilby deg som kunde gode produkter til gode priser og rask levering, enten du bestiller via vår ordretelefon, på e-post eller på www.select.no. Vårt mål er å gi deg den beste servicen.

Har du ett problem som krever raskt svar, anbefaler vi at du tar direkte kontakt med vår kundeservice på telefonnummer 66 89 20 20 eller sender en e-post til [email protected] .

Vår ordretelefon er 66 89 20 00 og åpningstidene er:

Mandag - Fredag: kl 8:00 - 18:00
Lørdag: kl 9:00 - 15:00

Du kan også benytte www.select.no. Ordre på e-mail kan sendes til [email protected] .


Produkter

Sko, Klær, Accessoirer, Helse & Velvære, Nyttige produkter, Interiør & Pynt.

Adresse: 1414 Oppegaard, Akershus, Norway
Telefonnummer: 66 89 20 00
on.tceles@ecivresednuk
By: Oppegaard
Postnummer: 1414


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: select.no erfaring, SELECTED no, Select no Trustpilot, As select, select a/s, Nyttig no bestilling, Selekt lt, Postordrefirma klær
Nærliggende lignende selskaper
Live Feng Shui Live Feng Shui 4 km Feng shui konsulent & interiørarkitekt
Anmeldelser
Et av de tidlige postordreselskapene i Norge. Seriøse. Grunnlegger Ivar S. Løge tror jeg. Var i kontakt med han siden han ga ut Tippeboken på 1970?-tallet
Telefon nummeret er feil
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler