facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Selmer Media

Selmer Media

Info

Filmdistributør med tilhold i Oslo.

Selmer Media er et nordisk filmdistribusjonsselskap som distribuerer spillefilm til det nordiske markedet.

Historie


Selmer Media er et nordisk filmdistribusjonsselskap som distribuerer spillefilm til det nordiske markedet. Selskapet ble grunnlagt i 2011 av Torkel Selmer som har lang bakgrunn fra den internasjonale filmbransjen etter å ha jobbet for blant annet HBO i London og som innkjøper for Schibsted-eide Sandrew Metronome. Selskapet investerer i rettigheter til utvalgte filmrettigheter og jobber mot de ulike lokale og internasjonale kino- TV- og VOD aktørene som finnes i Norden. Selskapet har rettigheter til filmer over et svært bredt spekter, fra fremmedspråklig artfilm til rendyrket amerikansk underholdning. Grunnlaget for selskapet er lidenskapen for film, kombinert med sterk fokus på å drive et helprofesjonelt kommersielt lønnsomt selskap som er konkurransedyktig i internasjonal sammenheng.

Adresse: Jacob Aals gate 59, 0364 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 95 78 27 93
By: Oslo
Rute: Jacob Aals gate 59
Postnummer: 0364


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Selmer Media. Jacob Aals gate 59 kart bykart, satellitt visning. Selmer Media adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Selmer Media. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Selmer Media med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler