facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Selvaag Eiendom

Info

Selvaag Eiendom er et fullservice eiendomsselskap som utvikler, leier ut og drifter egne eiendommer.



"Selvaag Eiendom utvikler, leier ut og drifter eiendommer med et bærekraftig perspektiv, til glede for både dagens kunder og fremtidige generasjoner. I Selvaag Eiendom står initiativ og redelighet som bærebjelker i virksomheten. Det har vi vist gjennom et stort antall prosjekter, hvor vi forvalter og utvikler bygulv og eiendommer som utfordrer. Når vi våger å være nyskapende, åpner vi samtidig for nye muligheter og får mer ut av mindre. Med en stolt historie som solid investeringspartner, ønsker vi hele tiden å ha blikket rettet fremover, gjennom å utvise skaperkraft, omtanke, være engasjerte og forutseende. Slik kan vi som aktør utgjøre en forskjell i samfunnet, til nytte og glede, i dag, og i morgen."
Adresse: Silurveien 2, 0380 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23 13 70 00
By: Oslo
Rute: Silurveien 2
Postnummer: 0380


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Selvaag Bolig Trondheim, Selvaag Bolig eier, Selvaag bolig ledelse, Selvaag Bolig ansatte, Selvaag Bolig Bergen, Selvaag Utleiebolig, Selvaag Gruppen, Selvaag AS
Anmeldelser
Ekstremt vanskelige på reklamasjoner. Etter 3 år er det fortsatt reklamasjonssaker som ikke er løst.
Kjøpte ny bolig fra Selvaag i 2012. Fikk ingen info om ferdigbefaringen utenom dato. Det var tydeligvis en "uavhengig" takst person eller megler med, men denne presenterte aldri seg selv og var tyst under hele befaringen. Befaringen skjedde en tidlig og grå morgen og det var dårlig eller ingen lys i boligen utenom på boden. Jeg måtte bruke lys fra mobilen for å se igjennom leiligheten. De gjorde sitt ytterste for at det skulle være vanskelig å finne feil eller mangler. Har siden kjøpt ny bolig der byggherre har gitt god info før ferdigbefaring, hatt både representanter fra byggherre, entreprenør og uavhengig takst person. De hadde i tillegg med lys for å se gjennom rom. Anbefaler alle som skal på befaring på ny Selvaag bolig om å ta med en god lommelykt og å ta seg god tid og sjekke grundig. Feil som man finner i ettertid og som faller under garantien for nye boliger er en hard kamp å kjempe selv om jeg poengterte dette under befaringen og det ble protokollført!
De bygger elendige leiligheter med dritkomponenter produsert i Kina. Regn med baderom uten membran, armaturer som er så dårlige at de knekker, vinduer som er lekk, balkongdør som er skeiv, m.m. Gamle Selvåg roterer nok i grava over å se et velrenomert kvalitetsfirma bli degradert til en selger av billig dritt, slik etterkommerne har lagt opp til. Styr unna, kjøp bolig fra seriøse aktører.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Selvaag Eiendom.

Oslo næringsmegler

åpningstider, plassering. Silurveien 2 kart bykart, satellitt visning. Selvaag Eiendom adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Selvaag Eiendom. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Selvaag Eiendom med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler