facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Selvinnsikt Ernæringstester / MatLos Tønsberg

Selvinnsikt Ernæringstester / MatLos Tønsberg

Info

Mangler du energi, ønsker du å yte mer, eller sliter du med småplager uten å finne årsaker?
Det kan det være enkle grunner til! Vi er eksperter på å kartlegge og eliminere underliggende årsaker til at du ikke føler deg på topp. Ønsker du hjel

Historie

Vi kartlegger, tester, veileder og følger opp deg som ønsker eller trenger en personlig tilpasset ernæringsplan basert på dine individuelle behov og begrensninger.

Alt for mange gir deg generelle råd om hva du skal spise for å være sunn og frisk. Ofte motsier til og med ekspertene om hva du bør gjøre.

Vi tester deg og finner din "supermat" og det som fungerer for nettopp deg og vi teller ikke kalorier. De fleste merker forskjell bare etter noen små uker ut i sin personlig tilpassede diett.

I dagens samfunn er det uvanlig med ernæringsmessige mangel-sykdommer som skjørbuk, men nye ernæringsmessige ubalanser er et økendet problem.

Menneskets gener har i liten grad utviklet seg de siste 50.000 årene. Det vi spiser, særlig de siste generasjonene og ikke minst de siste 20 årene, har dog utviklet seg dramatisk!

I tillegg bor og arbeider mange av oss i miljøer som både fysisk og mentalt påvirker vår ernæringsstatus. Trafikkforurensing, stress, stråling og den moderne livsstil påvirker kroppen.

Som eksempel samhandler kalsium og magnesium i mange av kroppens funksjoner. Magnesium alene er ansvarlig for funksjonen til over 300 ulike enzymer.

Når den normale enzymaktiviteten forstyrres, ikke bare ved mangel på magnesium, men også hvis det normale samspillet mellom kalsium og magnesium nedsettes eller blokkeres, kan denne ubalansen påvirke helsen.

En person kan ha tilstrekkelige mengder av magnesium, men hvis kalsiumnivået er for høyt oppstår en relativ magnesiummangel, som kan føre til forstyrrelser som typisk fører til en forverret helsetilstand over tid. Når mineralmangelen er ekstrem, kan gode leger og terapeuter ofte gjette seg til hva som mangler.

En utfordring er at mange symptomer kan skyldes ulike og sammensatte ernæringsmangler, og selv moderate ubalanser kan over tid skape alvorlige livsstilsykdommer. Det er derfor ikke enkelt å vite hvilke mineraler og vitaminer man har for lite av og hva man har mer enn nok av.

Ikke ta kosttilskudd uten å vite hva det er du trenger. Det kan være skadelig for deg å følge samfunnets siste kostholdstrender. Dagens trend med oppfordring til økt inntak av vitamin D og kalsium kan være skadelig.

Vi vil avdekke dine trender på absolutte og relative ernæringsmangler, dine eventuelle matintoleranser med mer. Disse innbyrdes balansene gir deg informasjon om din metabolisme og om de viktigste hormonproduserende organer og kjertler.

Testene kan i tillegg til fysiske plager som hodepine, leddplager, magebesvær, vrien appetitt, finner vi ofte ernæringsubalanser som forsterker og bidrar til psykiske plager.

Det er utrolig fint å føle hvordan kroppen setter pris på ernæringsjusteringene du implementerer. Det gir selvforsterkende effekter og glede. Selv om du ikke helt klarer alt du burde, vil du nyte ny selvsikkerhet og glede ved å vite at du står bedre rustet til å møte fremtiden, både fysisk og mentalt.

Adresse: Storgaten 21, 3126 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 483 06 667
By: Tønsberg
Rute: Storgaten 21
Postnummer: 3126


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Styrk viljen Styrk viljen 110 meter Styrk viljen tilbyr veiledede treningstimer, treningsprogram og kostholdsplaner samt ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler