facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sentraln Kafè og Isbar

Adresse: Bergomsvegen 36, 2686 Lom, Norway
Telefonnummer: 47760116
By: Lom
Rute: Bergomsvegen 36
Postnummer: 2686


Anmeldelser
Veldig ålreit mat og god service. Vilt utvalg av iskrem. Pizzaen fremfor elghamburger! Legger ved relevant bilde:
God elgburger, kanskje det skulle vært litt mer dressing for å kompensere for naturlig tørrere elgkjøtt. Kom midt i rushen, så var litt kaos en stund, men de rettet opp det etterhvert når det verste trykket gav seg. Litt lite bord inne, noe som var en ulempe på regndag som vi var innom på.
Bestilte pizza til 285kr! Vil påstå at det er den dårligste pizzaen jeg noen gang har smakt. Ikke nok med det så koster det 20kr for dressing, som man får i et veldig lite beger som er så vidt nok dressing til 2 pizzastykker
Veldig god pizza! Rask service og trivelige ansatte
Stoppet her på gjennomkjøring i Lom. Ikke så lett å bestille øl da der kun var en person over 18 år som jobbet der, men hun fikk ordnet til slutt. Ellers hyggelig betjening, mye kø men de var raske til å få køen unna med et smil. Maten kom relativt raskt, noe understekt pizza men meget god på smak, raus med ingrediensene. Dette blir nok vårt faste stoppested når vi er i Sentrum. Nydelig iskaffe, anbefales når man først stopper innom der.
Helt grei pizza når man er sulten.
Vi var bare innom for å kjøpe en is. Det ble til at vi tok hver vår banansplit, som viste seg å bli et helt måltid i seg selv. Tre store kuler med is, banan, softis og krem holdt i lang tid
Mine barn bestilte burger. Dei fekk ikkje tilbud om barneburger, men fekk ein dyr og svær elgburger som berre ein ihjelsvolten mann kan ete opp. Fekk ikkje noko forslag om å kanskje prøve noko anna. Betalte altså overpris for noko dei ikkje var i nærheten av å kunne ete opp, ei heller likte.
Betalte 210kr for en elgburger uten rødløk og tomat! Fikk en elgburger med rødløk og tomat, osten var ikke smelta, men svett var den! elgburger var altså noe av det tørreste jeg har spist, anbefales vis man liker å kaste bort penger på tørr elgburger!
Fatter ikke at det går ann, nesten 200 kr for en elgburger m. bacon og tilbehør. Etter nesten en time kom noe av det er det verste jeg noen gang har fått. Tørr, kald, og vassen p.f. en overfylt "kafe" ingen ledige bord, men mat ville de selge. Når MCDONALD'S er bedre da sier det sitt. Skam dere!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler