facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sentrum Data AS

Sentrum Data AS

Info

Sentrum Data er indre østfolds leverandør av IT infrastruktur, programvareløsninger og kurs

Historie

Sentrum Data startet i 2003 og har vært en lønnsom dataleverandør i Rakkestad siden oppstart og holder til i Jernbanegata (Bye bygget)i Rakkestad sentrum.
Vi er indre østfolds lokale it-leverandør som tilbyr pc`r, servere, programvareprodukter, konsulenttjenester, rådgiving, it-drift og serviceavtaler.
Sentrum Data har en veletablert butikk med pc-verksted samt en avdeling for bedriftsløsninger som bidrar til effektivisering og besparelser i kundens hverdag. Samme sted har vi et eget logistikksenter med konfigurerings- og klargjøringstilbud. Vår arbeidsmetodikk er basert på «Best Practices» og nært samarbeid med kunder, leverandører og partnere. Sentrum Data tilbyr våre kunder gode finansieringsmuligheter på IT-relaterte løsninger.

Sentrum Data har sertifiserte konsulenter både med bredde- og spisskompetanse som sikres gjennom forpliktende samarbeidsavtaler og kontinuerlig opplæring hos våre hovedleverandører som Microsoft, IBM, Lenovo, HP, Telenor, Acer, Asus oa.

Sentrum Datas kunder er i dag små- og mellomstore - bedrifter i Indre Østfold og svært mange privatpersoner. Samme målgrupper vil være satsingsområdene fremover og Sentrum Data jobber hardt for å bli foretrukket som it leverandør i indre østfold. Dette oppnår vi gjennom å levere it løsninger av topp kvalitet til lave priser. Våre kunder skal se merverdien og muligheter for økt konkurransekraft gjennom driftssikre og effektive it løsninger som støtter godt opp om egen virksomhet.
Sentrum Datas hovedfokus er innenfor områdene pc, servere, datarom, kommunikasjon, sikkerhet, backup samt programvareløsninger og kurs. Vår forretning er bygget på bred innsikt i produsentenes virksomhet, nære kunderelasjoner og motiverte medarbeidere.

Sentrum Data AS ønsker å være en tilgjengelig, pålitelig, hyggelig og spennende part for leveranser og drift av våre kunders IT-løsninger.

Adresse: Industriveien 6, 1890 Rakkestad
Telefonnummer: 69222110
on.atadmurtnes@tsop
By: Rakkestad
Rute: Industriveien 6
Postnummer: 1890


åpningstider

Mandag: 11:00 - 16:00
Tirsdag: 11:00 - 16:00
Onsdag: 11:00 - 16:00
Torsdag: 11:00 - 16:00
Fredag: 11:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
ZAHF Senteret ZAHF Senteret 278 meter Fantastisk service. Blide og snille damer som jobber der. Som yter god service og kva...
NOR-TRAPP NOR-TRAPP 407 meter AS NOR-TRAPP har lengst erfaring med rendyrket trappeproduksjon i Norge. Vår fagkunns...
Audioline.no Audioline.no 5 km Audioline.no er leverandør av lydtjenester, utstyr og bemanning, til store og små arr...
Anmeldelser
God hjelp når man trenger det. Hyggelige folk som jobber der.
Liten hama kabel til 195,-....dyyyyrt!!!
Hyggelig, imøtekommende og kunnskapsrik betjening. Anbefales
For en service og velvilje. Alltid beredt til å hjelpe. Som godt voksen kvinne hadde jeg ikke klart meg uten disse gutta. Kjøper alt mitt datautstyr hos Sentrum Data, kontra billigkjeder. Det lønner seg i lengden.
Ordner det meste men dyrt
Verdens beste arbeidsplass
Oversatt av Google Gudstjeneste Original God service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler