facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sentrum Fysioterapi og Trening

Sentrum Fysioterapi og Trening

Info

Velkommen til Sentrum Fysioterapi og trening på Lillehammer.

Historie

Vi holder til i store, lyse og trivelige lokaler. Vi har flere behandlingsrom og en stor gymsal på 110 km med diverse treningsutstyr. Vi har bl.a. MTT-utstyr, redcord, multitreningsapparat, bråsterk, tredemølle, sykler, baller etc.

Adresse: Kirkegata 55, 2609 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: 61262510
on.iparetoisyf-murtnes@ettej
By: Lillehammer
Rute: Kirkegata 55
Postnummer: 2609



relaterte søk: sentrum fysioterapi gjøvik, sentrum fysioterapi voss, sentrum fysioterapi bodø, fysioterapeut lillehammer, fysioterapeuter med avtale lillehammer, sentrum fysioterapi oslo, sentrum fysioterapi fredrikstad, psykomotorisk fysioterapi lillehammer
Anmeldelser
Var hos mannlig fysioterapeut som sikkert har mye kunnskap. Det ble mye prat, jeg fikk nye øvelser hver gang. Jeg hadde trodd han ville gjøre øvelser med meg for å se at de ble gjort riktig, da det var viktig i min helsestasjon. Jeg hadde en del plager, så det ble nok ikke den progresjonen han ønsket..... Jeg tror det hadde vært bra om han hadde gjort som han sa til meg, at dette tar tid. Jeg hadde ikke utbytte av dette.
Jeg har hatt litt forskjellige fysioterapeuter, men Morten Schultz er virkelig på et helt annet nivå! Måtte slutte med tungt hjerte pga. studieslutt og flytting, og kommer nok ikke til å finne en fysioterapeut som bryr seg like mye, tar seg like god tid og virkelig strekker seg for å ta vare på deg! Kunnskapen er heller ikke å tvile på, han finner alltid frem til problemet og tilrettelegger, behandler og oppfølger - fikk både hjelp fysisk og psykisk! God til å forklare og er ikke noe problem å forstå. Snillere person og flinkere behandler må man lete lenge etter, anbefales på det varmeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler