facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sentrum Tannhelse

Sentrum Tannhelse

Info

Tannleger og oralkirurg i Kristiansund sentrum. Sedvanlig undersøkelse med behandling i tillegg til tannbleking, tannimplantat og fjerning visdomstenner

Historie

Velkommen til Sentrum Tannhelse i Kristiansund! Vi holder til i trivelige lokaler i Konsul Knudtzons gate 8, Helse i Sentrum.

Tannleger Gøran Aass, Camilla J. Anderson og Oralkirurg Fredrik Ahlgren.



"Alltid ivaretatt hos din lokale tannlege. I Odontia Tannlegene samler de fremste lokale tannpleierne, tannlegene, spesialistene og tannhelsesekretærene, for å kunne tilby god tannbehandling og høy kvalitet. Vi er stolte av den tilliten vi får fra våre pasienter og setter vår ære i å forvalte denne på best måte. Vi hjelper deg med alt fra den årlige tannsjekken til større tannbehandlinger som erstatning av manglende tenner og behandling for tannkjøttbetennelse periodontitt. Dersom du ønsker å justere på smilet tilbyr vi estetisk tannbehandling. Ved behov for akutt tannbehandling, gjør vi vårt ytterste får å hjelpe deg samme dag."
Adresse: Konsul Knudtzons gate 8, 6508 Kristiansund Nord, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: 71672500
on.nhn.eslehnnatmurtnes@tsop
By: Kristiansund Nord
Rute: Konsul Knudtzons gate 8
Postnummer: 6508



relaterte søk: sentrum tannhelse kristiansund åpningstider, offentlig tannlege kristiansund, sentrum tannhelse sandefjord, tannlege kristiansund helsehuset, tannlege kristiansund priser, tannlegevakt kristiansund, akutt tannlege kristiansund, beste tannlege i kristiansund
Anmeldelser
Soleklart den beste tannlegeopplevelsen jeg har hatt. Hadde en betent visdomstann med en veldig hard tannlegeskrekk fikk jeg en fantastisk behandling av Diana. Hun forklarte skikkelig og grundig hva som foregikk, skal skje og løsninger. Ble henvist videre til Fredrik Ahlgren som jobber der også. Tannttrekken gikk smertefritt etter bedøvelse. Smerten jeg hadde i tannen før jeg dro til dem var eneste smeren jeg husker. Dyktige assistenter som også er forståelsesfull og omtenksom Disse folka som jobber her kan yrket sitt og er profesjonell. Gjerne kommer hit når jeg først tør å gå til tannlegen :
Jeg har desverre lidd av ekstrem tannlegeskrekk hele livet, og tannlegene ved dette senteret, især Diana og Gjøran Aas har vær helt enestående ifhl til det. Kan anbefales på det varmeste til enhver med ekstrem tannlegeskrekk å bestille time på denne klinikken.
Kjempe dyktig, og rolige! Forklarende, og har stor respekt for pasient. Med en liten tannlegeskrekk gjorde Fredrik Ahlgren, og kollega det til en super fin opplevelse for meg i dag. Anbefales på det sterkeste.
Føler meg alltid ivaretatt, alle som jobber har er faglig dyktig, profesjonelle og imøtekommende, den beste tannlegeopplevelsen jeg har hatt, takk Janne, Linda, Cecilie, Gøran og Fredrik. Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått! Anbefaler på det sterkeste
Topp service og god informasjon. Trodde aldri jeg skulle skryte av noe så traumatisk som et tannlegebesøk
Fikk operert ut en visdomstann i full fart og med lite smerte. Så veldig fornøyd!
Beste tannleger jeg har opplevd ..i en alder på snart 60 år , er jeg nå takknemlig for endelig å ha funnet dyktige fagfolk.
Fantastiske mennesker som tar godt vare på pasientene sine. De ser deg og dine behov og hjelper deg på best mulig måte
Får timer raskt, faglig dyktig, god oppfølging og flink på forklare behandling fremover….
God service av alle ansette. Tusen takk til dere. Godt fornøyd
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sentrum Tannhelse med offentlig transport


Kristiansund sykehus øst 40 meter
807
Kristiansund sykehus øst 50 meter
Kristiansund sykehus øst 60 meter
807
Bedehuset Langveien 130 meter
807
Kristiansund sykehus 140 meter
807

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler