Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Sesam

Sesam

Info

Sesam : 952 48 814
Runde hjørne : 951 94 843

Historie

To små burgersteder på hver sin side av hovedingangen på Studentersamfundet. Startet i 1989 av Ibrahim Mansour og Solveig Pedersen Mansour.

Adresse: Elgeseter Gate 1 , Trondheim 7030, NO
Telefonnummer: 73 53 10 33
By: Trondheim
Rute: Elgeseter Gate 1
Postnummer: 7030


åpningstider
Mandag: 15:00-00:00
Tirsdag: 15:00-00:00
Onsdag: 15:00-00:00
Torsdag: 15:00-00:00
Fredag: 15:00-04:00
Lørdag: 15:00-04:00
Søndag: 15:00-00:00


relaterte søk: sesam parkering, sesam parkering værnes, sesam sesam portal, sesam sesam nesttun, sesam sesam betaling, sesam sesam værnes, sesam sesam flesland, sesam sesam min side
Google vurderinger
Folk? hel har jalapenos kunne bestilte de skjedd skjønner spurte jalapenos bare ganger kødde sist, få med nå. Og få dette noen på en slengte de er tia. . To om jeg. Eller sa syns burgeren. Å var fyren, på det i før haug ja, maten og med ikke mye bedre morsomt hotburger til norsk.
Service, god kjapt, stemning god god mat.
Totalt sett. Rotet men kyllingkebab. Bestillinga, helt grei ok litt kjedelig med litt hamburger.
Verste byens burger.
En i klassiker trondheim burgere, veldig gode.
Burger! tvil beste mat! veldig god byens uten.
Fant massıv grillkrydder stor på. Bestilte var betyr jeg pepper, litt en maten ut at da. Person. Som salt men fries for mye for med er og "stor god bare fikk en mengde fries" en.
Elendig service, kebab. God og av ikke dressingen spesielt av kvalitet. Grei firstprice. İkke smakte kjøttet chipsen var spesielt høy.
Kjæmpe det annbefale det go det, mat på sterkeste.
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Sesam

. Trondheim trondheim restauranter åpningstider, plassering. Elgeseter Gate 1 kart bykart, satellitt visning. Sesam adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sesam. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sesam med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler