facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SGN skis

SGN skis

Info

SGNskis - Norwegian freeride skiing

Historie

SGNskis - Norwegian freeride skiing

Adresse: Fjøravegen 22, 6856 Sogndalsfjøra
Telefonnummer: +47 902 19 011
moc.siksngs@tsop
By: Sogndalsfjøra
Rute: Fjøravegen 22
Postnummer: 6856



relaterte søk: sgn ski hurrungane, sgn ski test, sgn skis rakkar, sgn jostedalen, sgn skis outlet, sgn togga, sgn frikar, sgn rakkar test
Anmeldelser
Det er vanskelig å velge ei favorittski da alle er gode til sitt bruk. Togga er overlegen i pudder og ingen ski kan måle seg med den på de dypeste dagene. Hurrungane 101 carbon er de jeg liker å ha på tur. Lette og fine å gå med opp, og likevel god i høy fart ned igjen. Det er ei rå ski!
Jeg har mange favoritter i SGN sitt modellutvalg, men Togga Carbon er skien som har fått den høyest stjernen hos meg. Jeg har tradisjonelt hatt sansen for "tunge" tradisjonelle frikjøringesski, men Togga Carbon gjør jobben like bra som en hvilken som helst pudderski uansett vekt og byggemateriale. Men 120mm bredde på midten og en vekt på 1780 gram er det en ski som er en fryd både å gå oppover og kjøre nedover med. kombinasjonen av vekt, full rocker og stivhet gjør at den er ekstremt lettkjørt samtidig som den er stiv nok til å stå i mot tunge landinger og stor fart. Dette er ikke skien man velger på betongføre, men hører hjemme i både slush, oppkjørt løssnø i skitrekket og selvfølgelig bunnløs sogndalspudder.
Har kjørt mange av SGN sine ski og liker de svært godt, men til mitt bruk, toppturer, bakke og ikke minst speedriding ender jeg opp med RAKKAR. Den spiser alt, og er stabil i høy fart og lett og dra med seg på tur :
SGNskis lagar ski for alle forhold! Togga Carbon gir meg ein fantastisk flyt mellom bjørketrea, som skapt for Sognaskog. Den er lett nok til å plukke nye linjer heile dagen. Gledar meg til å dra fram skia frå garasjen!
SGN skis har eit komplett skitilbud for alle dagar til fjells! Favorittskia mi er Rakkar. Den er lettkjørt, leiken og funker veldig bra i løypa når du vil ta ein pause frå leik i pudderet.
Tunnelvisjon er ei rå ski som pløyer alle typar snø. Nyttar den både på djupe dagar og i smale renner med hardare snø. Verdt å prøve!
Fantastiske ski til enhver anledning. Favoritten for bakke er lekne Rakkar, Tunnelvision for skog og pudder
Rakkarski til alle forhold! Carves i vårslusj, isete park midtvinters, og oppkjørte gønnerun Rakkarene gjør alt!
Tunnelvisjon er en fantastisk storfjellski og pudderski for meg.
Det finnes rå SGN-ski for alle typer snø og snø - men hvis du av en eller annen grunn bare vil kjøre rundt med et par hele vinteren, er RAKKAR det beste du kan ha under føttene litt tyngre enn andre modeller kanskje men min har lyktes like godt på alt mellom Svalbard og La Grave
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til SGN skis med offentlig transport


Sogndal heradshus 170 meter
200
800
801
830
860
861
FB58
NW420
Sogndal kai 280 meter
890
Sogndal kai 290 meter
800
860
Helgheim 490 meter
200
800
801
802
830
860
861
FB58
NW420
VY170
VY450

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler