facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Shanghai 2K18

Shanghai 2K18

Info

A trip in china beyond your thougts and expectations!

Adresse: Kirkegata 30 , Oslo 0153, NO
Telefonnummer: 22 41 20 40
moc.liamtoh@81k2iahgnahs
By: Oslo
Rute: Kirkegata 30
Postnummer: 0153


åpningstider

Mandag: 13:00-23:00
Tirsdag: 13:00-23:00
Onsdag: 13:00-23:00
Torsdag: 13:00-23:00
Fredag: 13:00-23:00
Lørdag: 12:00-23:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: shanghai 2k18 meny, shanghai 2k18 anmeldelse
Anmeldelser
Beste autentiske kinesiske i byen. De har veldig god mat og utrolig god service. Jeg har spist her utallige ganger med familien og kommer tilbake igjen og igjen. Særlig Pekingsuppen er å anbefale og Ko lou jok er være favoritter foreløpig. Men vi jobber oss nedover menyen!
Bra mat men unødvendig å putte dressing på salaten. Ganske fancy lokaler til å være kinesisk restaurant, noe dyrere enn andre asiatiske restauranter i byen men det kan forklares med den sentrale beliggenheten.
Jeg og en kompis bestemte oss for Asiatisk mat, og valgte denne restauranten litt tilfeldig. Det viste seg å være et riktig valg. Lokalene er stilfulle og betjeningen svært hyggelig og effektive. Jeg spiste en Malawok med kylling, men min venn woket tynnribbe, begge smakte veldig bra. I tillegg hadde vi sprøstek Aubergine i hvitløk som var fantastisk!
Skjult perle til mennesker som vil ha autentisk kinesisk mat. Vi forventet ikke all verdens når vi så prisklassen til Shanghai2K18. Her lager de eksklusiv men også autentisk mat som falt i smak for oss.
Ojojoj.... la oss starte slikt. Dette var ypperste klasse av atmosfære, mat og service. Vi hadde ikke bestilt bord, men fikk etter 12 minutter.... ca. Når vi fikk bordet var det bare spisepinner der. De tok det kom en selvfølge at dette er bestikket. Tøft og akseptabelt 2 av 4 måtte be om gaffel. Jeg valgte forrett nr 1 og hovedrett nr 10. Den nr 10 er for de som liker maten litt sterk det var den også. Jeg ligger selv konfertabelt på 600k sco. Dette var ikke så sterkt. Min datter på 13 fikk strawberry daquerry eller h ordan det skrives uten alkohol seff, men det må ha vært høydepunkten i livet hennes. Hun slukte 2 på få minutter. Min sønn på 10 likte til og med barnemenyen han fikk kylling. Hit skal vi igjen! Takk!
Forventningene var store, er glad i asiatisk mat og har et par stamsteder i Oslo. Fikk tips om å prøve Shanghai. Og for å si det kjapt - dette var slappe saker. Tok lang tid bare å få bestilt drikke. Maten kom raskt til vårt store følge og mange var bra fornøyde. Prøvde Mala wok ? som skulle være en spesialitet . Smakte helt ok, Men så forsvant servitørene. Var vanskelig å få bestilt drikke og annet tilbehør. De hadde ikke kontroll på bordet eller behovene til oss gjester. Det var relativt rolig i restauranten til julebordstider å være. Flere av Betjeningen var mer opptatt av betjeningen og å komme seg av skift virket det som. Inget eierskap eller stolthet til serveringen/stedet. Dessert - spurte om de hadde noe sorbet da jeg ønsket noe lett. Fikk tre kuler fløteis. Lokalet var relativt lyst men litt usjarmerende. Rene toaletter Kommer nok ikke tilbake med det første. Slappe greier B
servitørene og på maten. Når maten omsider kom var den smakfullt tilberedt og det ble den matopplevelsen vi hadde forventet oss. Er man flere som skal spise på en kinesisk restaurant er det å anbefale at en bestiller en rekke retter som alle kan dele på, ellers kan en ekelt rett bli litt "kjedelig". Om vi kommer hit flere gang? Tja. Tror de har forbedringspotensiale på service Oppdatering. Nå har vi vært her flere ganger. Maten er upåklagelig. Det har vært opp og ned med service. Siste gang kunne servitørene vært noe mer oppmerksome. Parkering: Er plassert i en parkeringsfri sone av byen. Du må gå ca 1 km til nærmeste gateparkering Tilgjengelighet med rullestol: Restauranten er i en kjeller i bunnen av en bratt trapp
Maten er overpriset. Kvaliteten står ikke til prisen. Det finnes flere bedre kinesiske restauranter i Oslo. Vi var 4 stk, som bestilte 4 forskjellige retter som kom på bordet på ca 7 min, så jeg lurer på hvordan maten lages... Varmes bare kjapt opp? Servitørene var veldig hyggelige, men jeg kommer dessverre ikke tilbake.
Fra gate nivå er det en godt belyst entre som fører en ned i en resturant under bakke nivå med et flott estetisk indre og dempet belysning for stemning, en blir vel mottatt av servitør og vist til bordet og blir fortalt om maten og blir gitt tid til å se seg om etter ønsket rett. Jeg valgte suppe som forret og stekt nudler med grønsaker og kylling til hovedrett! Forretten ble servert i en stor glass kopp for det estetiske men etter å smakt den kunne jeg ikke brydd meg om den ble servert på i en skitten bolle! Til å være den billigste retten så var den ikke bare god! Den var fenomenal! Den var varm, tjukk, sterk og smakte fantastisk! Det eneste som var synd var at etter den forreten så ble hovedretten overskygget! En av de beste szechuan suppenen jeg har hatt. Hovedretten derimot ville jeg plasert bare litt forbi god! Ikke ekstravegant eller fantastisk men bra nok til at den nytes og at en kommer tilbake for mer.
Elsker Shanghai2k18! Min go-to kinesiske restaurant i Oslo. Ikke bare er servitørene UTROLIG hyggelige snakkesalige og liker å gi tips om mat, men maten er helt fantastisk. Stort utvalg mat, også mye vegetar. Elsker at det har en lounge-stil samt 70-talls/sosialist-Kina stil.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Shanghai 2K18 med offentlig transport


Kvadraturen 130 meter
12N
30
30N
31
32
32N
42N
54
70
81
81N
83N
Dronningens gate 150 meter
11
12
13
Stortorvet 160 meter
11N
19N
1N
2N
Stortorvet 170 meter
17
18
19
Øvre Slottsgate 190 meter
11
12
13

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Shanghai 2K18.

Oslo kinesisk

åpningstider, plassering. Kirkegata 30 oslo asiatisk fusion kart bykart, satellitt visning. Shanghai 2K18 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Shanghai 2K18. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Shanghai 2K18 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Jambo Restaurant Jambo Restaurant 105 meter
Mirawa Barbeque Mirawa Barbeque 214 meter
Honsan Honsan 459 meter
Nam Nam Nam Nam 462 meter
Nozu Nozu 489 meter
Bocata Paleet Bocata Paleet 501 meter
Mahayana Mahayana 507 meter
Eat Sushi & More Eat Sushi & More 586 meter
Nodee Sky Nodee Sky 614 meter
Far East Far East 624 meter
Beijing House Beijing House 645 meter
Peking Szechuan Peking Szechuan 645 meter
Foodtruck Norge Foodtruck Norge 674 meter
Eat Asian Eat Asian 683 meter
7-eleven 7-eleven 735 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler