facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Shell/7-Eleven Gaupemyr

Shell/7-Eleven Gaupemyr

Historie

Hos 7-Eleven får du alltid kjøpt ferskbrygget kaffe, nystekte boller, varme retter, iskald drikke og mange andre fristelser. NY vaskemaskin - og tilhengerutleie Sjekk inn og vi ses!



"Vi har egen hjemmeside for oppdatert informasjon.Vi tilbyr: Tilhengerutleie, flott automatisk bilvask med abonnement, støvsuger, Takeaway og ferske bakervarerServicestasjon for store kjøretøy, som trenger døgnhvile, med dusj, oppholdsrom med tv kanaler, varm mat.Truck pumper, adblue pumpe.Stasjonen er lokalisert med knutepunkt av buss som går både øst Oslo - vest Stavanger"
Adresse: Gaupemyrheia 1, 4790 Lillesand, Norway
Telefonnummer: 37272960
By: Lillesand
Rute: Gaupemyrheia 1
Postnummer: 4790



relaterte søk: gaupemyr bussterminal, esso lillesand, gaupemyr bussterminal lillesand
Anmeldelser
Beklager jeg gjorde en bommert. Den litt dårlige Anmeldelsen var ment til YX Lillesand langs E18. Dette stedet derimot har jeg ingen dårlig erfaring med men har heller ikke vært ofte innom. Hyggelig betjening. God softis. Ikke det dyreste drivstoffet :
Var nettopp inne på toalettet nå, og det var som å komme ned til slummen i Thailand selv der var det bedre!!!! Så ille at jeg måtte ta bilde og gå. Håper dette er til skrekk og advarsel, å at ikke turistene til sommeren får oppleve dette!!!!!!! Må dessverre trykke på 1 stjerne pga for å gi en anmeldelse, men dette skulle ha vært minus 10 stjerner. Skjems av å være innbygger i området!
Må få betjeningen til å smile og yte litt mer kundevennlighet .
Nettopp vært innom deres toalett, snudde fort. Dette var det værste offentlige toalett jeg har besøkt dette året!!!! Skjerpings!!!!!
Ekstremt slapp kundeservice. Du føler virkelig at du forstyrrer den ansatte midt i pausen sin.. Svake hygienerutiner bak kassa og den ansatte går ut i lokalet og rydder, fyller på varer og kaster søppel mens burgeren steiker, uten å vaske henda sine mellom oppgavene. Tar riktignok på seg hansker, men det hjelper ikke på skitne hender. Vært her før og opplevd laber service. Ikke et eneste smil, kun et surt fjes og sukk for at du dukka opp og bestilte mat. Går et annet sted neste gang!
Legger ost og bacon en på benken mens lager burgeren.. Bestiller du uten salat, ja så får du salat.. Burgeren mangler krydder æu
Null alternativer til kjøtt, så for de som bryr seg om sånt er det bare å styre unna.
Det er stort sett bare reker på baguetene.
Fin e18 stasjon
Burde bytte ut hele bemanningen.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Shell/7-Eleven Gaupemyr med offentlig transport


Gaupemyr bussterminal 70 meter
LP1
NW192
VY190
Gaupemyr fv. 420 120 meter
100
100D
1908
N101

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Shell/7-Eleven Gaupemyr.

Lillesand storkiosk

åpningstider, plassering. Gaupemyrheia 1 kart bykart, satellitt visning. Shell/7-Eleven Gaupemyr adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Shell/7-Eleven Gaupemyr. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Shell/7-Eleven Gaupemyr med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Circle K Kjerlingland Circle K Kjerlingland 7 km Vanlig bensinstasjon med elbil-hurtigladere. Helt greit, og med litt grøntområder for...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler