facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Shell/7-Eleven Kløfta

Shell/7-Eleven Kløfta

Historie

Hos 7-Eleven får du alltid kjøpt ferskbrygget kaffe, nystekte boller, varme retter, iskald drikke og mange andre fristelser. Sjekk inn og vi ses!

Adresse: Kongsvingerveien 27, 2040 Klofta
Telefonnummer: 63 98 05 21
By: Klofta
Rute: Kongsvingerveien 27
Postnummer: 2040



relaterte søk: shell 7 eleven kløfta åpningstider, maskinutleie kløfta, shell kløfta øst, shell kløfta tilhenger, shell kløfta åpningstider, esso kløfta, gravemaskin utleie kløfta, seven eleven haugesund
Nærliggende lignende selskaper
Shell Shell 385 meter Ikke så fin Shell dette. Her er det beliggenheten som teller. Hyggelig betjening men ...
Anmeldelser
Ikke av de største men tar det igjen i personlig service. Veldig bra betjening. Hjelper deg og er serviceinnstilte. Har bra med lunsjretter. Vaskehall. God plass ved pumpene. Må skryte litt av kaffen her også. Parkering er også bra.
A competitive pricing filling station just off the E6 on the Oslo Airport to Oslo city section of the highway. They also have a shop that sells drinks, cookies, hamburger, water, café etc. A washing bay is also found in the same premises. They accept cash, card and Google pay NFC payment.
Dårlig service selv vasken har vært ødelagt i 1månde… å blir aldri fikset på vær gang jeg ringer så er det neste uke så blir den fikset.
Var innom her i dag og maken til sur dame/jente har jeg aldri møtt på en bensinstasjon noen gang. Vanlig folkeskikk å hilse på kunden, ikke her nei. Setter aldri mine ben innafor disse dørene igjen.
Denne bensinstasjonen ser ut som fra Nigeria, med store hull og sprekker overalt i asfalten utenfor bensinstasjonen. Trenger en Toyota Land Cruiser for å ikke ødelegge bilen. Normal ventetid på bilvask er ca 1 time, hele tiden! Ellers hyggelige ansatte, eneste positive med stedet.
En stasjon som har snille priser Hyggelig betjening
El-bil lading for de prisbevisste!!! Her er det E-on ladestasjon - prisledende ladestasjon for El-bil. Nesten halv pris for øyeblikket, sammenlignet med alle de store leverandørene. 4-5 kroner pr. Kilowatt, sammenlignet med 7-9 kroner hos de fleste andre.
Noen hyggelige folk som jobber der men noen er ufattelig trege. Og at bensinstasjoner skal ha mat servering, ta seg av kunder samt utlevering av post syns jeg det kunne ha jobbet flere der istede for 1 person. Noen ganger kan bli stående opp til 10-15min i kø for å betale.
Normalt har Dallas burgeren vært en «høydare», men tok en dobbel Dallas i går som ikke var «for godt» stekt, men heller svidd/brent ikke bare på en side, men på begge sider på begge burgerne! Ikke så rart med tanke på at smarttelefonen betyr SÅ sjukt mye mer enn å passe på maten til kundene! Å kjøpe burger av den fyren igjen gjør jeg IKKE! Joda..! Skulle ha klaget der og da, men å vente 20 nye minutter for å få en IKKE ihjelstekt burger gadd jeg rett og slett ikke! Terningkast 1..!
Imponert over hvor kjapp og effektiv ansatt er der, kom rundt 18 tida for en taco baguette som ble laget umiddelbart i tillegg til det, så var servicen ekstremt bra, skal garantert komme innom igjen om jeg er i kløfta
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler